Hela dagen i en massa bilder


dagen börjar lida mot sitt slut

Söndagkväll och denna söndagen är det också utan söndagsångest, så otroligt skönt. Imorgon ska jag bara njuta av min sista dag som ledig innan 2 hektiska månader sätts igång innan sommarlovet väntar. 
Min dag idag har varit speciell, med blandade känslor. 
Min kusin och hennes son kom på fika i eftermiddags och sedan följde jag med henne till kyrkogården där hennes mamma, min faster ligger begraven. Vi gick därefter en runda i höganäs då hon visade mig vart hon är uppväxt och så, väldigt mysigt och intressant. Min kväll spenderade jag tillsammans med Hanna, med en god pizza och ett glas vin. Mycket trevligt. 
Nu ligger jag i min säng och har sjukt mycket funderingar i huvudet, bäst jag somnar och inte försöker tänka så mycket. Det jag kan avsluta med att säga för idag är..
Varför ska livet vara så otroligt orättvist? 
Jag hoppas allt blir bra. 

dagen börjar lida mot sitt slut

Söndagkväll och denna söndagen är det också utan söndagsångest, så otroligt skönt. Imorgon ska jag bara njuta av min sista dag som ledig innan 2 hektiska månader sätts igång innan sommarlovet väntar. 
Min dag idag har varit speciell, med blandade känslor. 
Min kusin och hennes son kom på fika i eftermiddags och sedan följde jag med henne till kyrkogården där hennes mamma, min faster ligger begraven. Vi gick därefter en runda i höganäs då hon visade mig vart hon är uppväxt och så, väldigt mysigt och intressant. Min kväll spenderade jag tillsammans med Hanna, med en god pizza och ett glas vin. Mycket trevligt. 
Nu ligger jag i min säng och har sjukt mycket funderingar i huvudet, bäst jag somnar och inte försöker tänka så mycket. Det jag kan avsluta med att säga för idag är..
Varför ska livet vara så otroligt orättvist? 
Jag hoppas allt blir bra. 

En vacker söndag

Gud vad härligt väder det är ute, riktiga vårkänslor får man.
Jag har precis kommit hem från jobb, var en lugn dag så jag slutade efter 12. Nu ligger jag mer eller mindre helt död k soffan och vilar och äter mitt påskägg. Om en timme kommer min kusin hem till oss med hennes son för lite fika, därefter åker vi nog iväg till kyrkogården och hälsar på min fina faster som ligger där och vakar över oss.
Vi hörs lite mer senare.
Puss på er!


Party på G!!


Underbar lördag

Kvällen igår var kanon, hade otroligt roligt tillsammans med fantastiska vänner. Vaknade i morse med en rejäl "skallebank", men det är man väl värd efter en sådan rolig kväll med drinkar, fint folk, dans och mycket glädje.
Jag vaknade upp i morse av att älsklingen min väckte mig på världens mysigaste sätt då han bara höll om mig, och jag fick känna mig så liten och älskad. Åt en god frukost bestående av kalaspuffar som jag inte ätit sedan barnsben. Lämnade honom på några dagar runt 2 tiden då han idag skulle upp till stugan med familjen, synd var det då jag inte kunde följa med då släktmiddag väntade mig med samt jobb imorgon bitti. Direkt efter besöket i stugan åker min pojke till Stockholm för jobb, han bara flyr och far. Men det är väl roligt att man för upptäcka en massa saker och ändå jobba. Bara kul för honom tycker jag, men sakna hon kommer inte vara några problem, för det gör jag så fort han inte är i närheten! Så mycket älskar jag min man, kan ni fatta det? Hehe
Nä men nu ska jag äta mina påskägg och fixa naglarna innan vi ska bege oss till Ängelholm. Puss på er!


Fredag

Min dag har än så länge varit bra, vaknade upp klockan 9 tillsammans med min pojke. Åt en god frukost och bara tog det lugnt. Klockan ett knackade Ollie på dörren då vi tillsammans skulle tagga igång till kvällens cocktail party. Ska bli mycket intressant. Vi har tillsammans fixat en drink som man ska bjuda på till kvällen som kommer bli kanon. 
Just nu håller Olivia på att platta mitt hår, vi ska snart börja göra i ordning oss för kvällen då tiden går fort och att vara ute i god tid skadar aldrig. 
Hoppas ni får en lika crazy kväll som jag kommer få. 
PUSS
Vi bara bjuder..

Dagen idag

Dagen idag har varit kanon!
En mysig fika med Hanna i stan, en härlig promenad med Hedda och sedan en pizza tillsammans med henne på det! Verkligen saknat den tjejen!
Nu är jag hemma och inväntar min pojkvän för lite mys.
Puss på er!


Då var man på det igen


-----

Efter körningen igår fick jag ett sms från Emma. Hon kom till mig och vi hade en god pannkaksdejt. Vi snackade om allt. Fixade hår och tramsade oss som bara vi kan. Vi åkte båda senare till Höganäs då jag skulle möta upp Amanda (Rasmus lillasyster) och köpa lite onyttigt och invänta Rasmus tills han kom hem. Emma skulle till en annan kompis.
Nu har jag precis vaknat helt ensam i älsklingens säng då han är iväg och jobbar. Jag ska snart göra mig i ordning då jag ska in till stan och fika, ikväll blir det en mysig promenad med saknade Hedda och efter den kanske min pojke kommer om han orkar.
Jag får inte glömma berätta att idag kommer min syster hem, äntligen! Hon stannar en vecka och firar påsk med oss.

Alla bilder är ingen skönhet, men jag känner... Varför inte bjuda lite på sig själv liksom? HAHA


Påväg mot stan!


Uppe med tuppen

Då var man redan uppe, vaknade första gången redan vid 7, helt sjukt. Jag kan inte sova längre. Somnade dock om i 45 minuter så klockan kvart i 8 var jag pigg och uppe. Så nu ska jag fixa mig och äta en god frukost, sen ska jag bege mig till bussen som ska ta mig till stan då jag ska övningsköra för sista gången innan halkan som jag kör nästa torsdag, alltså den 4/4. Ska bli riktigt spännande. 
Efter körningen ska jag möta upp Agnes för att gå lite på stan och bara mysa i det fina vädret. 
PUSS
Jag och Agnes, innan Frankrike resan för ett år sedan.

Dresses

Detta är mina nya klänningar som jag fått hem idag. En vanlig svart, lite tajt och den andra är en söt sommarklänning som jag känner mig så sommrig i!
Båda kommer från bubbleroom.


En stjärna lyser så klar

Jahapp, vad har man gjort idag? Inget vettigt alls måste jag säga. Jag har kollat igenom lite körkortsteori samt kollat på den söta filmen "trassel", så hiimla söt film. Om ni inte sätt den, GÖR DET! En otroligt bra tecknad, gullig och kärleksfull film. Ikväll vet jag inte riktigt än vad jag ska göra, först ska jag äta en god middag tillsammans med min pappa. Har börjat få ont i halsen igen, att det aldrig ska ta slut med alla dessa sjukdomar. 
Just nu längtar jag bara tills min pojkvän kommer hem, saknar honom en del, tomt att sova ensam! Men han kommer hem imorgon, tack och lov. 
Puss på er
 

Tisdag idag

Då har jag vaknat upp till ett underbart väder, och idag är det tisdag. Jag har precis tryckt i mig våfflor då jag inte åt några igår. En dag hit eller dit gör väl inte så mycket. Vad händer idag? En bra fråga ifall ni frågar mig. Jag hoppas mina klänningar kommer idag så jag kan åka och hämta ut dem och prova dem så dem passar. 
Vi får väl annars se vart denna dagen tar vägen.
Vädret lockar ju en del till att gå ut och röra på sig. 

En vanlig dag

Då var denna dagen över, tiden går så fort hela tiden. Jag hinner inte med att njuta känner jag. Snart är lovet över, snart är gymnasiet över, snart är mitt liv över.. nädå, jag skoja! Men tiden går sjukt fort. Lite smått läskigt om ni frågar mig. 
Efter en otroligt skön springtur som jag utförde innan idag så åt jag en god middag tillsammans med min familj och efter det kom fina Katarina på besök, alltid lika trevligt! Skönt att prata av sig lite. Så nu har hon precis cyklat hem och jag ligger i sängen och ska snart släcka lampan, är otroligt trött, men förstår inte varför, jag borde inte vara så trött. Men aja, ni får sova så gött och drömma sött, så hörs vi imorgon.
Godnatt på er!
Det får idag bli en liten sommarbild från i sommras då vi var i Danmark ett gäng. 
Från höger, Kajsa, Katarina, Jag och Olivia. Sen var det nog Clara Ramberg som tog bilden. 

Motion

Nu ska jag ut och motionera, Känner att vårsolen drar ut mig. 
Vi får väl se ifall det är lika skönt ute som det ser ut att vara inne ifrån. 

Måndag

Då var det måndag igen men denna gången utan skola. Riktigt skönt. Jag vaknade upp hos min älskling, åt en god frukost och nu är jag hemma då han skulle flyga till Amsterdam med jobbet på kurs idag tills på onsdag. Så min dag tänker jag spendera tillsammans med körtkortsteori böckerna samt lite annat plugg som ska röjas undan! kanske man får i sig någon våffla idag då det är våffeldagen. 

Vi bara kan


Godmorgon

Godmorgon folket. 
sorry för uppdateringen.. 
Jag ska börja prata om min fredag hade jag tänkt, i fredags hände en del festligheter som ni vet, vi förade hos mig en del tjejer, riktigt roligt. Sedan tog vi bussen till Höganäs där ytterligare festligheter väntade. Riktigt roligt hade vi, men det hände en del saker under kvällen som gjorde att det trevliga tog stryk och fick sluta tidigare än som var väntat, tyvärr! 
Hade sällskap med Radwan en bit hem till Rasmus där han sedan mötte upp mig så vi kunde gå tillsammans hem till honom. Somnade och vaknade kvart i ett. Hela dagen var typ förstörd då dagen gick SÅ fort. Men vi gjorde det bästa av det och åt frukost och åkte sedan hem till Rasmus farmor och farfar som jag inte träffat på ett tag och bara tog det lugnt. Kvällen spenderade vi hos mig då vi hade Agnes familj på besök. Åt gott och hade det bra. Vi somnade i min säng rätt snabbt efter att gästerna gått. För en timme sedan stack min älskling iväg då han skulle äta frukost tillsammans med sitt lag innan dem spelar sin sista match. Så klockan tolv spelar dem och då kommer jag och min far befinna oss där för att heja så mycket vi kan. 

FREDAG!!!!!

ÄNTLIGEN!!!
it´s friday.. yeeeey.. Så otroligt skönt att det är fredag idag. JAG HAR LOV!! 
Skolan idag gick bra, en matte lektion, en slö svenska lektion där vi skulle kolla på en dokumentär film vilket inget gjorde då vi inte hade någon lärare, sedan hade vi sist historia och nu sitter jag äntligen hemma och tänker inte sätta min fot på skolan förrens den dagen jag blir tvingad, den 2 april. 
Ikväll ska jag bara ha kul, förfesta med mina tjejer och sedan dra iväg på andra festligheter, kan inte bli bättre. 
Hoppas ni får en lika bra fredag som jag.. PUSS
 

nästan helg, nästan lov

imorgon är det fredag vilket glädjer mig enormt. För det betyder lov. OM jag längtat efter detta påsklov, ska bli så skönt att skita i allt, sova länge, inte gå efter något eller någon utan bara ta det lugnt och äta påskägg klart ;P
Skolan idag innehöll en pippi teater som Eric Ruuth bjöd oss på, den varade drygt 20 minuter tror jag och var väl sisådär, fast mysigt är det alltid att gå på teater, vad gör man inte för att skippa skolan liksom??? 
Dagen bjöd även på del 2/2 av proven vi hade i internationella relationer vilket betyder att vi nu inte har något annat i skolan innan lovet, lovely. 
Nu sitter jag och väntar på att Agnes ska komma hit som jag inte träffat på ett tag, vi ska fika och snacka skit. Eftersom vi inte har mycket till läxor nu så funderar jag på att sova hos min älskling ikväll trots att han har träning fram till 22. Men det finns ju inget bättre att sova bredvid honom. 
Ni får ha en fortsatt bra torsdag för det ska jag ha!! 
PUSS

tisdag

Kom hem en aning senare än jag tänkt då jag och Olivia stannade kvar i skolan ett tag och pluggade in instuderingsfrågorna till provet imorgon, sitter väl hyffsat men behövs tränas några gånger till. Kom hem och såg att mina klänningar kommit från nelly, öppnade dem förväntansfullt och i låg två fina klänningar. Jag packade upp dem, när jag väl tagit bort att plast så såg jag att den ena klänningen jag köpt tappade massa paljetter samt såg sjukt plastig ut och den andra var för liten, jag pallar inte att jag alltid ska ha otur med sånt. Så det är bara att lämna på posten och skicka tillbaka och jakten på nya klänningar börjar nu. Har redan hittat några fina som skall diskuteras med mamma innan jag trycker på skicka. Alltid lika bra att ha någon att diskutera med, då jag är mycket duktig på att bara klicka hem en massa och sen inte använder det mer än ett fåtal gånger. 
Ikväll väntas träning som jag saknat så eftersom jag inte kunnat träna på mer än en vecka då jag varit sjuk. Skulle egentligen till min pojke efter träningen men han blev bjuden av sin kompis på ishockey match så ännu en natt utan min kärlek, inte något jag är van vid, att vara borta från honom så länge, men han måste också få unna sig något ibland. 
Nu ska jag plugga lite, KÖSS

slut på denna dagen

Då är nästan denna dagen slut, tiden går så fort hela tiden tycker jag. 
Jag har nu precis duschat och fått i mig lite mat. Ikväll blir det lugnt då töntiga jag har planerat att kolla på familjen annorlunda och i pauserna ska jag plugga internationella relationer. Bra plan va? ;) 
Nä, ni får ha en bra kväll ni med. 
puss

just precis nu

helloj alla! 
Jag har varit en tråkig bloggare dem senaste dagarna men jag tror ni vet varför just nu då jag skrev igår att jag haft maginfluensa. Har redan sen förra inlägget hunnit med att smitta min pappa samt min pojkvän, känner att jag är mycket populär just nu. Men för mig skedde det bara olyckor på lördag morgon och den dagen, sen dess har det inte hänt mycket och jag har kunnat behålla allt jag ätit trots att jag bara ätit några få saker. Man säger att man ska vara hemma 48 timmar efter sista gången man kräkt. Därför är jag hemma från skolan idag. Men imorgon får jag ta mig i kragen trots att det är ganska härligt att bara ligga i sängen och dega, men jag tror jag måste till skolan och få lite social gemenskap med kompisar och röra på mig då jag snart får liggsår. 
Nu ska jag läsa igenom lite anteckningar till provet i internationella relationer som vi ska ha på onsdag och torsdag. 
PUSS
MIN TJEJ, RÖR NI SÅ DÖR NI!!!!

Söndag

Varför jag inte bloggar igår är för att jag är sjuk. Jag har fått maginfluensa, började natten till lördagen. Så min helg som skulle bli lugn och mysig med jobb, mys med pojken samt födelsedagsfirande blev istället tråkig och jobbig. Har för tillfället sjukt ont i magen och ligger mer eller mindre bara i min säng. Snacka om att maginfluensa är ett bra sätt att gå ner i vikt. Igår åt jag ingenting. Idag har jag ätit en halv macka och än så länge så har jag fått behålla den. Så jag hoppas det är på bättringsvägen. Hoppas ni har en bättre dag än jag. Köss


FRIDAY

Då var det fredag, äntligen. 
Skolan idag har gått snabbt men hunnit med mycket då vi haft ett stort matteprov som var sjukligt svårt samt ett bokprat i svenska som gick bra, tror jag. 
Min fredag ska jag spendera med min kärlek då vi ska göra hemmagjord pizza samt chokladfondue och bara mysa. Imorgon väntas det jobb klockan 7.00. 
Nu har jag precis skrivit klart och skickat in en engelska uppgift som jag hade kvar. Så nu är jag värd några avsnitt av något intressant och roligt program. 
 

solstråle


torsdag

Har precis landat i min säng efter att ha sprungit upp och ner för att disskutera kläder med mamma som jag nu har skickat iväg och som troligtvis ligger hemma hos mig om några dagar. Två jättefina klänningar och ett sjukt coolt halsband, ni kommer få se allt när det väl kommit hem. Hoppas allt passar och sitter bra nu då jag inte orkar med massa problem med att skicka tillbaka och trams. 
Ikväll ska jag bara plugga matte då jag bestämmer mig för att hålla mig ifrån träningen en dag till då min hals inte riktigt är på banorna än. Imorgon har vi matte prov vilket jag fasar så sjukt för. Ett otroligt stort och svårt kapitel! FYFAN FÖR MATTE!! 
Helgen bli lugn då det är min jobbhelg! (Y) Så imorgon kommer älsklingen hem till mig och så ska vi bara äta och mysa tillsammans och min lördag består av kalas för Amanda (rasmus lillasyster) som fyller år på söndag. Så trots jobb så är helgen rätt spikad faktiskt! 
PUSS sålänge. 
 

Lill lördag!

Idag är det onsdag, en riktigt seg dag! Skolan var lugn och lite speciell då den största delen av skoldagen tillbringades av att inte göra någonting, gick runt och tittade samt informerade om individuella val till nästa termin. Vet ännu inte helt 100 vad jag ska välja!
Just nu sitter jag hemma hos mitt hjärta och kollar tv medans han själv ligger i soffan bredvid mig och sover eller som han sa "vilar upp sig" inför fotbollen som börjar kvart i 9!
Jag har även idag bestämt mig för två klänningar jag ska skicka hem! Så himla glad. Ni får se dem när jag fått hem dem ;)


tisdag eftermiddag

Då sitter jag i soffan och lökar sönder. Har precis skrivit klart mina engelska stödord som jag ska ha med mig imorgon då jag ska ha boksamtal i engelskan, önska mig lycka till!
Jag ska nu bara ta det lugnt innan jag sätter min framför tvn ett tag och sedan gör lite kvällsmat till mig och kanske älsklingen som jag hoppas kommer hit till mig. 

vad ska man ha för rubrik?

Då var denna Måndag nästan över. Tiden går fort när man har roligt. Nu har jag precis duschat då jag luktade så sjukt mycket skunk... fyfan!! 
Jag mår en hel del bättre, det ända som inte är tiptop är min hals som fortfarande värker en del, detta betyder att det förmodligen inte blir någon träning för mig denna veckan vilket suger. Jag ska i allafall försöka ta promenader om dagarna, det är bättre än inget i alla fall. Imorgon blir det tillbaka till verkligheten i skolan -.- kan glädja mig åt att det är näst sista veckan innan påsklov. JIPPIE!
Ikväll kommer älsklingen hit och om jag saknat honom, inte sätt han på några dagar nu då han först var sjuk och smittade mig sen blev jag sjuk och då tyckte vi det var onödigt att han skulle riskera att bli sjuk igen så vi fick hålla oss ifrån varandra, men nu mår vi bra båda två förutom min hals då klart, så snart kommer han och då ska jag mysa ihjäl mig med honom. Hoppas ni får en mysig måndags kväll. Puss på er!

Måndag

Nu har jag precis gjort av med alla mina krafter för dagen då jag städade lite på mitt rum, blev helt genom svettig och sitter nu i sängen igen, jävla helvete detta när man knappt kan röra sig förrens det bara rinner av en, och sen helt plötsligt andra sekunder fryser man som en liten valp. Konstigt det dära. 
Som ni kanske förstått så jag jag tagit ledig från skolan idag då jag mår som jag mår. Jag funderar på ifall jag ska försöka få lite skolarbete gjort så jag kan känna att jag gjort någon nytta i allafall. 
Vi hörs lite senare när jag (förhoppningsvis) mår bättre. 
KÖSS
 

21.07

klockan är lite över 9 och det är inte förrens nu jag pallar ta tag i att skriva ett inlägg, sorry för det. Min dag idag har varit den slöaste på länge då jag är sjuk. Jag har enbart legat framför datorn eller tvn och kollat på program. Visst känner jag mig bättre än gårdagen vilket betyder att det börjar bli bätte förhoppningsvis. Febern är hyffsat nere då jag bara har några få grader över min vanliga kroppstemeratur, halsen gör fortfarande ont men jag dricker mycket te, äter glass och kränger halstabletter så det funkar. 
Har nu på kvällen bestämt mig för att hoppa skolan imorgon då både jag och mina föräldrar tyckte att det var bäst att vila en extra dag då jag inte är helt ok i kroppen än. 
Nu har ni i allafall ett litet tecken på att sjuklingen lever i alla fall.
Puss på er och hoppas att ni mår bättre än mig.
 
 
Ni får nöja er med en bild på mig och min söta granne som dessutom var inne hos mig idag för att ta hand om mig! Så fort jag pratat med hans föräldrar om att jag var sjuk och lite annat, tog det inte mer än MAX en minut, sen var den lille busungen inne hos mig och kröp upp i sängen hos mig och räknade alla mina pengar jag hade i en kronor i en burk! Enligt honom själv hade han massor mer pengar än mig. GULLUNGE!! 
 

...

Ja, då var vi där igen, lördag idag! Tänkte berätta om min gårdag!
När jag vaknade i fredags mådde jag skit! Feber och ont i halsen. Gick till skolan ändå, gick hem efter svenskan klockan 1, alltså struntade jag i vår klassaktivitet vi skulle ha på eftermiddagen, bowling! Jag struntade i detta för att vila upp mig för min första utgång i Skåne med Addis, tiden gick och mycket bättre mådde jag inte, men bara för att jag ville så gärna så tog jag mitt pick och pack och stack till Addis ändå för att jag tvingade mig själv! Kvällen var as najs med trevligt förkrök hos Addis och senare utgång! Ju längre kvällen blev desto mer kände jag av min feber bara steg hela tiden, detta resulterade att vi redan var hemma vid 2, hjärtat mitt var uppe och hämtade oss vid bussen så snäll som han är! Somnade i hans säng med världens frossa trots att jag hade två täcken, en flis filt samt halva Rasmus kropp på mig då han var så varm!
Riktigt rolig kväll trots min höga feber! Vi får göra om det en annan gång och kan det inget annat än att bli bättre!
Så ikväll blir det inget mellofinal party med vännerna utan det blir en lugn kväll hemma i tv soffan med en kopp te och mina halstabletter tillsammans med min familj! "Jättekul"
Aja, alla kan väl inte ha turen med sig alltid! Ni får ha en bra lördag kväll! Puss


När jag var mindre

Tänkte dela med mig av två bilder när jag var yngre! Den ena är väl när jag var 14 år och den andra är när jag var 3 eller 4 tror jag!
14 = fjortis som ni ser!! (;


Torsdag

Sorry att jag inte uppdaterat förrens nu! Slutade skolan klockan halv 4 idag, segt som alltid. Kom hem och satte mig direkt med plugg då jag har en svenska bok som ska redovisas imorgon. Tiden gick snabbt som bara den och sedan var mamma hemma och då var man tvungen att byta om till träningskläder och packa väska eftersom att jag ska sova hos min älskling inatt. På vägen i bilen till träningen kände jag av att jag började få sjukt ont i halsen, dock kände jag mig hängig redan när jag kom hem från skolan! Så jag bestämde mig för att skita i träningen då jag inte vill bli sjuk, så just nu sitter jag hemma hos mitt hjärta istället och ska bara ta det lugnt!


Sol, sol, underbara sol!


Ännu en solig dag

Hejsan Svejsan! 
Jag blir så glad av det ljusa fina vädret! Att börja köpa glass igen på rasterna är verkligen sommar. Satt ute en lång rast idag igen i solen som värmde otroligt bra på en!
Kom hem klockan 4 och fick direkt börja ta hand om min älskling som är sjuk idag. Fick laga lite mat då han inte ätit som han skulle under dagen. Tycker så synd om honom när man ser att han verkligen mår dåligt. 
Nu ska jag plugga lite tyska eftersom vi har prov i det imorgon. (Y)

10.20

Klockan är 20 över 10 och jag har precis varit nere för att fixa min frukost som jag sedan tagit upp på min rum för att smaska på till något härligt avsnitt av något på tv4play. 
Vi hörs lite senare!
Snygga jag i Frankrikes stora vågor!

Klar för kvällen

Då är jag hemma igen efter ett tufft träningspass. Jag har nu lagt upp min träning som så att jag varannan vecka ska träna endast gym och pumpa muskel som bara den och andra veckan ska jag bara gå på pass då konditionen står i centrum. Eftersom jag förra veckan nästan bara tränade gym och idag körde ett tufft step pass så blev jag lite illamående runt mitten av träningen eftersom jag körde på så hårt från början! 
Sommaren är påväg vilket betyder stenhård träning! 
Nu kollar jag på familjen annorlunda och sedan ska jag kolla på Dicte. 
Imorgon är det studiedag vilket glädjer mig enormt!
 
Jag och Agnes gick loss i poolen när vi var påväg till Frankrike!

Måndag hela veckan lång

Då var det Måndag och ny vecka igen. JIPPIE! 
Kan gädja mig åt att vi har studiedag imorgon och för en gång skull så måste jag faktiskt studera på denna studiedag. Skolan idag har varit bra då vädret har fått mig på bättre tankar. Satt ute på rasterna i den varma solen, synd bara att vinden är kylig. 
Jag har även planerat helgens bravader tillsammans med Addis! ska bli mycket trevligt. 
Nu ska jag äta lite mellanmål innan jag ska träna senare ikväll. 
KÖSS

"flug glasögon"

Efter en lugn jobb dag då jag slutade klockan 12 idag! Hade ett trevligt samtal med en kines samt tvättade en hel del förkläden och städade i köket! Rätt duktigt av mig, men vad gör man inte för att chefen ska vara glad och nöjd!
Jag har även fikat hos älsklingens farmor och farfar med hela Vikebrant familjen och nu sitter vi framför Arsenal!
Hoppas ni får en bra söndag kväll!
Puss
(Checka mina snygga flug glasögon som jag hittade hemma som är mycket gamla, måste verkligen köpa ett par nya till sommaren, men dessa får duga tills vidare!)


en helt vanlig lördag

Gårdagen vad hur bra som helst då jag firade Rasmus morfar på Tunneberga som fyllt 70. Det blev en fin trerättersmiddag men ändå en tidig hemfärd. Älsklingen och jag somnade lugnt i hans säng klockan 23. Klockan 7 imorse befann jag mig på jobb. En lugn jobbdag men ändå mycket att göra. Efter jobb stack jag och Olivia hem till mig och fixade mina naglar som ni såg på inlägget innan. Nu ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med mamma då det bara är vi hemma. Vi ska äta god mat, kolla mello, andra chansen och bara mysa. Jag och mammsen!
Imorgon väntas det jobb ännu en gång klockan 7.00! 

Naglar

Gelé naglar som jag och min fina vän Olivia åstadkommit!


FREDAG

hemma från skolan är jag nu och gud vad skönt väder det är ute. Vårkänslorna bara flödar inom en. Synd bara att det blåser en del, blir så mycket kallare då. Men idag invigdes min skinnjacka för första gången i år, och det är verkligen ett bevis på att våren äntligen kommit. Jag ska nu kolla ett avsnitt av BB och sedan ska jag ta mig en dusch då jag ikväll blivit bjuden på middag på tunneberga i Jonstorp eftersom Rasmus morfar fyllt 70. Så ikväll blir det släktmiddag där tillsammans med Vikebrant släkten! 
Imorgon väntar jobb klockan 7.00 (Y)

RSS 2.0