Somliga kan, somliga inte!


Från Glossyboxen

1. Sebastian professional volym spray
- till ditt hår som behöver en extra volym, spraya i rötterna och föna för volym eller lufttorka för definierade vågor och lockar.
2. Figs & rouge - lip balm
- ett ekologiskt lätt färgat läppbalsam som återfuktar och ger näring
3. Emite make up - eye lash curler
- fantastisk fransböjare
4. China glaze - nail lacquer
- glittrande multi-chromantic nagellack med ett fantastiskt täckande resultat och en hållbar formula. Innehåller bl.a. Samma ingrediens som används till för att ge glans till porslin
5. Elizabeth arden
- mirakelcreme som blivit en klassiker. Lugnar, återställer och vårdar torr hud. Anti-inflammatoriska egenskaper hjälper till vid småsår och lugnar solsveda


Nytt i garderoben


Fredag

Idag är det fredag, äntligen helg! Men dock inte en jobbfri helg, utan vi jobbar hela helgen också. Som ni kanske märkt har jag inte skrivit så mycket denna veckan och det är för att jag jobbat alla dagar denna veckan och börjat 5.30 varje dag så jag har varit jäkligt mör i kroppen kan jag säga er. I helgen börjar jag ändå vid klockan 6.30, kan sova en timme längre, och det kommer göra super mycket. 
Jag har även idag fått hem min glossybox som jag börjar prenumerera på, älskar det! Det är ett paket man får varje månad som kommer med en hel del prover, tips, och produkter, allt omkring hårvård, ansiktsvård, make up, samt allt som har med skönhet och göra, bara sånt jag älskar. Jag ska visa er senare på vad jag fick idag i min glossybox, kanske är det någon jag kan tipsa er om som ni senare kan köpa i annan butik? 
Jag har även idag också fått hem mina kläder jag fyndade på Nelly, två super söta blusar, halva priset på båda, skulle tillsammans kosta 600 men jag betalar bara 300 för BÅDA!! Jag älskar REA!!!
Jag ska visa er dem sen.. ska bara försöka få några hyfsat bra bilder. hehe. 
Ikväll ska jag ner till kvickbadet med min familj och kolla på min fina vän Agnes som spelar i band. Efter där blir det en mysig middag på någon trevlig restaurang. Hoppas ni får en toppen fredag. PUSS

Härlig sommarfärg


En tidig morgon

Klockan var ställd på 05.12 idag.. Började jobba 05.30! Det sved en aning när man gick upp och såg sin älskling ligga kvar och snarka (men dock bara 45 minuter till) då han måste gå upp vid 6 tiden. Jobbet gick i alla fall bra idag, men Gud vad det tar på krafterna att gå upp så tidigt.
Efter jobb mötte jag upp min fina vän Olivia för en mysig fika på kakboden. Hennes sällskap kan man inte få för mycket av <3
Nu ska jag duscha, äta, övningsköra en LÅNG runda och senare blir det att somna gott bredvid mitt hjärta ikväll igen. PUSS


Min midsommar

Min midsommar var himla bra. Den firades hemma hos älsklingen där han och jag hade anordnat en midsommarfest för en himla massa trevliga personer. Hade det grymt bra.


en enkel onsdag

Idag är det onsdag, en helt vanlig onsdag. Vädret är inte riktigt med oss idag vilket suger! 
För mig spelar vädret stor roll då jag lätt blir deppig när det är grått och trist samt regnigt, sjukt tråkigt. Det får en bara att ligga inne och glo. 
Menmen, slut tjatat om det. Jag har ju trots vädret en hel del trevligheter som kommer göra mig glad dem närmaste dagarna. Imorgon ska jag, tillsammans med min familj och Rasmus åka till mammas jobb, hotel skansen i Båstad och bara ta det lugnt och njuta av varandras närhet och sällskap, men självklart är det en speciell sak som också sker och det är att mina fina föräldrar har bröllopsdag så det ska självklart firas! 
Sen på fredag är det midsommar, gud vad jag längtar! Kommer bli så himla bra. 
 
 

Helt underbar kväll...

En fantastisk kväll med underbara människor, solnedgång, godis, snack om att som livet har att ge och mycket mer! Stor kärlek till er! <3


Så mycket bättre


Min dag

Vaknade klockan halv 9 idag då jag och mamma åkte direkt in till stan för att möta upp Frida för att sedan fika och därefter åka till väla. Tanken var att inte slösa så mycket pengar men det blev som sagt ändå en del! Det var ju rea (y)

Jag köpte ett bar please byxor på cirkus med hängslen, skit snygga! Fick 30% på den så kalaset hamnade på 1014 istället för 1449!
En knallgul tröja från BikBok fick även följa med mig hem, kostade från början 300 men fick den för 100! Alltid kul med rea!
Sist och minst mina söta små ballerina skor som jag köpte på din sko för 300 kronor, dock inte på rea men priset var inte så farligt så dem fick ändå åka med hem! :)
En nöjd och glad Magda trots allt!

(Har försökt ta rättvisa bilder, men det gick sådär, men tror nu fattar hur dem ser ut)


Söndag

Då var det söndag, en riktig regndag, en sådan dag det ska vara på söndagar. 
Gårkvällen var super mysig med min älskade då vi köpte en hel del plockmat i form av kycklingben, ostar, kex, vindruvor, skinka mm. Hur mysigt som helst, och till det drack vi självklart vin! En sådan myskväll som bara jag och mitt hjärta kan ha. 
Imorse stack älsklingen och spelade match och jag stack och jobbade, blev en kort dag på jobb då jag slutade redan vid 12 tiden. Cyklade hem och landade i soffan precis när regnet drog över, en otrolig tur dvs. Idag har jag enbart pluggat körkortsteori samt sovit lite. 
Min kväll blir lugn framför tvn tillsammans med älsklingen. En bra Söndag trots allt!
 

FREDAG

Sorry! Jag har haft sjukt mycket att tänka på. Så jag känner att min tid för bloggen har inte riktigt funnits där och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för. Men nu är jag tillbaka och ska försöka vara tillbaka varje dag!
Min dag idag började med att jag vaknade upp hos älsklingen min, cyklade i blåsten och i ösregn hela vägen till Nyhamn, FYFAN! När jag kom hem frös jag som in i så jag la mig under en filt och kollade på film och pluggade körkortsteori. Jag fick senare besök av Hedda som nyss cyklat hem. 
Ikväll blir det en mysig middag med familjen innan jag beger mig hem till Ebba i standbaden för lite mys med det gamla tjejgänget! En toppen fredag helt enkelt. 
 
En bild från Berlin! 
 

im back

sorry för min extremt dåliga uppdatering. Jag har jobbat hela helgen, umgåts med min morfar som varit nere över helgen som förövrigt bor i Thailand, så jag träffar inte honom så himla mycket, jag har firat bröllop (Madeleine och Christopher) som gifte sig igår, vi satt här, tillsammans med Agnes familj och kollade. Så himla fina och gud vilken sagolik klänning hon hade! Hade önskat att jag också hade fått ha en sådan! Emellan allt detta trevliga har jag även pluggat en hel del körkortsteori samt kört en himla massa då det snart närmar sig. Jag tänker inte säga datum men ni lär få reda på det om jag klarar det! :)
 
Så om ni förstår så har jag haft en rätt så fullspäckad helg. Min kväll ser ut som så att nu om en liten stund så ska vi iväg för att hämta hem min saknade syster som kommer hem idag. Självklart ska jag köra, och innan vi åker till Ängelholms flygplats tar vi oss ner i Helsingborgs centrum och glider runt lite då det är platsen jag ska köra upp på. Väl hemma sen ska vi äta en god middag och sedan får vi se om jag hoppar på min cykel och tar mig hem till min älskade och tillbringar natten där hos honom. 
 
Nu ska jag byta om, läsa en del till i vägmärken och vägmärkeringar och sedan ska nog bilen börja rulla så smått. 
Så vi hörs väl nästa gång som jag har tid. PUSS&KRAM
 
 
Speciella men SÅ omtyckta!

En stor dag

Började min dag klockan halv 11 i skolan då vi skulle servera dem blivande studenterna innan dem skulle springa ut en sista gång från kullagymnasiet.
Under hela middagen stod vi bara och längtade så otroligt mycket till nästa år då det är vår tur att springa ut. Låt det sista året gå fort!
Ikväll ska jag ha en mysig picknick mes min fina saknade vän Agnes och planera inför sommaren!
Hoppas alla ni studenter får en otroligt bra dag!


OTROLIGT

GUD, imorgon får jag sommarlov, det är sjukt. 
Dagen idag har varit kanon, började dagen med en redovisning av vårt projekt i entreprenörskap. Efter det blev jag tillfrågad att vara med och hjälpa till på studentkampen som domare. Sjukt roligt att se alla så glada och verkligen gå in för det. Nästa år är det vi och det finns det ingen annan än vi som ska vinna! Shit vad taggad man blev när man såg alla kämpa och så kul dem hade.. 
Gick tillbaka till skolan klockan halv 1 och skrev mitt sista prov någonsin i årskurs 2 på gymnasiet, så otroligt skönt. Nu har jag bara pluggat en del körkortsteori och skickat in en sista uppgift i svenska. 
Snart ska jag iväg och träna för första gången på en vecka, lite mer. Ska bli skönt!
Hoppas ni får en bra måndagkväll. 
PUSS
 

Min lördag

Efter resan hem i fredags så hämtade min underbaraste pojkvän upp mig och vi körde hem till mig. Vi åt gott och kollade finalen av lets dance, Jag passade även på att mysa extra mycket med min älskling då jag inte sätt honom på en vecka. Vi vaknade sedan upp till en fin lördag som vi spenderade till en början i min trädgård på ett täcke och solade ett antal timmar. Klockan ett skulle vi göra oss i ordning för att senare åka iväg på konfirmation, en vän till Rasmus familj blev konfirmerad så vi var där och firade honom. Kom hem och landade gott i hjärtats säng klockan ett ungefär och idag började jag jobba klockan 10 då vi hade en hel del på jobb så jag hjälpte min  fina vän Olivia med städningen. 
Nu har jag bara legat och pluggat in en hel del filosofi som är vårt sista prov innan sommarlov, kan ju inte skryta direkt om att jag fattar någonting, men men, det ska väl gå bra det med. 
Snart kommer min älskling hem till mig och tillbringar natten här. Så underbart att ha någon att sova med igen. 
PUSS PÅ ER!

Home sweet home

Då kommer min första uppdatering efter hemkomsten av Berlin. 
Resan till Berlin med min fina klass samt den andra samhällsklassen på Kulla var helt fantastisk, trodde verkligen inte att veckan skulle bli så bra som den faktiskt blev. 
Långa promenader, mycket sevärdigheter, mycket shopping, onda fötter, förkylning, förlite sömn och en hel del partaj förgyllde min vecka. Jag var i i Berlin i 9an då vi var på ett konsentrationsläger, jag trodde att det skulle bli och kännas på samma sätt denna gången i Berlin, men denna resan var så mycket annorlunda och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad, kanske för att det var en helt annan grej då vi nu bodde hos några tyskar. Allt var bara så lugnt och härligt. 
Så om du får chansen att åka till Berlin, GÖR DET... det är en fantastisk stad med en hel del sevärdigheter som är mycket värda att se. 
Detta är en resa jag sent kommer glömma. Men nu taggar jag för den sista men BÄSTA resan som vi åker med Kullagymnasiet och det är KINA!!! inte långt kvar, endast 136 dagar kvar! om om tiden går så fort som den gör just nu så är vi snart där!! GAAAH
 

RSS 2.0