Nya älsklingar









Seg måndag

Herregud vilken seg måndag, skolan som vanligt en och en halvtimme som varje måndag innan det var dags att dra hem igen, väl hemma gjorde jag lite lunch bestående av makaroner och köttbullar, klassikern! Annars har jag bara legat i sängen, läst ett kapitel om mänskliga rättigheter i Kina då jag och en vän ska hålla en diskussion om det kapitlet imorgon med de övriga klassmedlemmarna! Jag har även hunnit med att sova i nästan 3 timmar, "heja Magda, du kommer ju absolut kunna somna ikväll (Y)" 
Hur som helst så ligger jag fortfarande i sängen och ska nog dra igenom några avsnitt av Andra avenyn som jag kollat på 100 ggr men den är så mysig och bra, hihi. 
Ikväll blir det en pw med Emma och Katten då jag inte känner att jag vill eller orkar träna på sans och balans i viken ikväll då jag har blivit förkyld och lite hängig, men röra på mig, det vill jag! 
 
Kika in lite senare, då kommer jag att visa både vad som befann sig i min härlga glossybox men även mina nyinköpta boots! YAY, missa inte det. 
PUSS
 
 

FUCK CANCER

Hej på er!
jag sitter på jobb nu och har inte så mycket att göra så tänkte att jag kan ju faktiskt slänga in en liten hälsning att jag lever trots min deppiga sida. För att informera er lite så är jag deppig för att en fantastisk person, en familjemedlem inte kunde övervinna sin cancer och tyvärr resulterade det i att han försvann från våra liv. Jag är en person som tar väldigt hårt på döden, jag hatar döden!
Jag gråter floder bara ett husdjur går bort, så då kan ni ju tänka er hur det är nu...
Jag har inte alls humöret uppe och allt känns bara så svart, tråkigt och tungt. Men vad ska man göra? Trots den djupa sorgen så måste man gå vidare, man måste själv fortsätta leva sitt liv precis som det var innan. Jag har fått höra mycket nu att det är okej att vara ledsen, det är okej att gråta, det är okej att känna sorg och längtan och det är precis det jag gör.
Jag har nu dessa dagarna gråtit mig till söms varje natt, men det är ju okej? Så varför inte göra det då. Att visa känslor är starkt, jag är stark. Jag vet att vi kommer klara detta, men sorgen och längtan efter dig kommer alltid att finnas där. FUCK CANCER, jag hatar dig!
 
Nu ska jag fortsätta jobba och tänka på något annat.
Hoppas ni har en bra lördag.
PUSS

livet är orättvist

Jag har inte skrivit här verken igår eller idag och det är för att en tragiskt sak hänt i familjen.. Jag är alltså inte jätte sugen på att blogga så mycket nu så jag kommer skriva när jag känner för det och när jag orkar och har tid. Ni får ha lite överseende med det. En sak.. och det är att livet är fan inte rättvist! FYFAN

så fantastiskt men ändå så hemskt

En kort och skön skoldag har ägt rum idag, kom till skolan, hörde på två diskussioner om mänskliga rättigheter i Kina och efter det har vi endast sett en film och nu är jag återigen hemma. Snabb och enkel dag i skolan. 
Nu ska jag bara göra som jag alltid gör på eftermiddagarna nu för tiden, bara ligga i soffan, kolla någon serie och bara njuta av att mitt liv är så fruktansvärt chill! 
Ikväll blir det träning, tur man har något som får sig ifrån huset och som får en att röra lite på sig så man inte helt ruttnar här inne. 
Hoppas ni har en lika skön tisdag som jag. 
PUSS
 
 

FAN

Vad som helst för att du ska må bra!
 

Om jag bara kunde göra något åt saken

Hejhej! 
Min dag igår var helt fruktansvärt seg och därav ingen uppdatering. 
Min lördag såg ut som så att jag passade barn fram till halv ett, sedan kom Linn till mig då vi delade på en flaska vin tills föräldrarna kom hem och därefter stack vi till garage, och gud med folk, men riktigt roligt. Vi var där till stängning och sedan skulle linn cykla hem till sig och jag skulle få min fulla pojkvän hem. Vi somnade strax efter 4 och gick upp vid 11, dagen efter var helt förstörd kan man säga, vi gjorde absolut ingenting, låg endast och degade i soffan. Dock hann jag som inte var så bakis med att träffa min saknade vän Olivia lite över en fika. Efter det stack jag hem och hämtade min älskling, körde och hämtade pizza och sedan körde vi hem till mig och åt det tillsammans med min pappa som var ensam hemma den kvällen då mamma är i Växjö.
Som ni inte vet så bor jag och älsklingen hos hans farmor och farfar i en vecka och passar huset och katten då dem är i Kroatien. Ännu en gång testar vi på sambolivet helt enkelt ;p
Inatt har jag sovit 11 timmar och är mer eller mindre förstörd efter det, jag mår aldrig riktigt bra efter så många timmars sömn, istället för att bli pigg så blir jag trött. Men jag ska ta mig i kragen och dra iväg till träning lite senare.
Nu ska jag bara fortsätta ligga i soffan och dega.
Hoppas ni får en bra Måndag.
PUSS
 
 

Det finaste

Halloj på er! 
Jag sitter just nu på jobb och väntar på att mina gäster ska komma ner och äta frukost, så jag sedan kan sätta igång med städningen och komma hem och vila lite då jag ska jobba ikväll igen med att passa barn, vet inte hur kvällen efter barnpassningen blir om det kanske blir en utgår eller så, vi får se helt enkelt! 
Igårkväll var jag bara hemma med min andra hälft och bara tog det lugnt, han är så bra min man! 
Nu hörde jag gäster komma ner så jag får väl gå och önska dem en godmorgon och bre på det stora smilet, vi höra lite senare! Pussen 




Nyfärgat





Sanningen finns bara i sagornas värld

Är nu hemma efter en kort dag i skolan, en snabb tur till stan med Ollie för att fixa present till mig svärfar som fyller år idag, samt passade vi på att äta lite på väla. Innan jag stack hem körde jag även Ollie till körskolan där hon skulle få kämpa lite! Hoppad det gick bra! :) 
Nu ligger jag hemma i sängen och kollar lite bloggar. Ikväll blir det middag med älsklingen och hans familj då svärfar fyller år. Hoppas ni får en bra torsdag. 
Puss 






Ny uppdatering

Gud, som jag kämpade igår om att få ner den nya programuppdateringen. Den bråkade lite med mig men efter lite aggressioner och lite kämpande så gick det, så nu har jag det nya. Jag är än så länge väldigt nöjd faktiskt. Men man läs sig nya saker hela tiden och nya saker som man upptäcker. Men det är alltid kul med nytt och fräckt lite då och då. 







jag förstår, men jag bryr mig inte

 

Jag tänker aldrig sluta le

 

Du finns i mitt hjärta, du finns i min själ

 

På andra sidan rummet

Jag sitter nu i sängen med min andra hälft och kollar på fotboll (JIPPIE -.-), men jag har fått se mina program ikväll, idol och hollywood fruar så jag får väl bara bita ihop. Min dag har sett ut som så, varit i skolan till knappt lite i halv ett, efter det stack jag och Ollie till kakboden där vi fikade, pluggade inför provet som äger rum imorgon och en himla massa prat och planering kring det sista året. Jag mår så bra när jag är med henne. När jag kom hem fortsatte jag plugga den jäkla geografin som jag just nu kan ganska bra. Det får helt enkelt bära eller brista.
Jag har även idag hunnit med ett träningspass, funktionell cirkel som är ungefär som cirkelfys, inget att leka med som sagt. 
Nu ska jag fortsätta mysa med min pojke om jag kan få hans blick att slita sig från fotbollen ;) 
PUSS PÅ ER!
 
 

Victoria's Secret

Efter en underbar helg med mycket festligheter börjar nu veckan om med en kort måndag i skolan. Har nu suttit hemma ett tag och pluggat geografi, så himla trött på allt med kartor, GIS, natur mm. Men det måste göras. 
Min saknade mamma och pappa trampade precis in genom dörren efter 10 dagar i Kroatien, bruna och fina kan man lugnt säga att dem var. Hem med dem kom också ett litet paket från Victoria's Secret med en body mist och en body lotion, så nöjd! 
Nu ska jag fortsätta plugga min geografi innan jag ska ta mig till träningen. PUSS




Sweet dreams




Min fredag

Min gårdag var helt sjuk. Jag hade så kul! Började med att Linnea och Olivia kom hem till mig och gjorde v sig här innan vi stack hem och firade Hanna som fyllt 18. Vi hade riktigt kul, åt god mat, dansade och hade det super trevligt. Klockan 23 åkte jag Linn och Olivia in till stan för att härja loss. Men självklart var fredagen den 13 på plats och gav oss oturen att för första gången bli nekade till inträde, har alltid kommit in men igår var oturen med oss. Men kul gjorde vi det ändå och kvällen blev super. Idag mår man som man mår, dvs Inte alls bra, men det är det värt. 

Ikväll är man på det igen och ska fira en annan kompis som fyllt 18. Det blir nog bra det med. 
Nu ska jag fortsätta ligga och dö lite i sängen innan jag måste ta tag i mitt liv och börja göra v mig. 
Ha det så bra. 
Puss 










Nu när du säger det

 

what are words

 

vågorna glider

Sorry för en två dagars uppehåll men har verkligen inte haft tid, eller rättaresagt inte riktigt tänkt på att blogga. Jag har i allafall haft en bra dag, en kort skoldag som endast bestod av mentorstid och engelska då vi bara läste i en bok. Ganska onödig dag. 
Efter skolan stack jag hem till Linda som kom hem igår från ett år i New York! Riktigt kul att se henne igen. Nu ha jag precis suttit och skrivit klart min samhälle och skickat in den och även skickat in min ansökan om elevambassadör. Känner inte riktigt för att ta tag i Geografiplugget som vi har prov i nästa vecka, jag får helt enkelt klämma in det i helgen och nästa vecka. 
Jag längtar så till i helgen då jag ska fira två kompisar som fyllt 18, riktigt taggad och allt känns toppen. 
Nu väntar jag bara på att min pojke ska komma hem och mysa lite med. Sen ska vi båda på träning och sen blir det en sen middag. 
Hoppas ni får en bra torsdagkväll. 
PUSS
 
 

<3




Vindarna viskar mitt namn




När livet är som bäst






jag saknar denna tjejen!

 

endast kortast

Idag har varit en bra och kort skoldag. Började klockan 10 och slutade halv 12. Efter det stack jag och Olivia in till väla och fixade passfoto till visum som vi måste ha tills imorgon eftersom att vår lärare ska söka visum till Kina! 
Man skulle endast ha ett neutralt leende och visande öron, fotona blev väl helt okej. Man ser väldigt tråkig ut dock ;p haha 
Nu har jag precis vinkat hejdå till min älskling som skulle iväg på sin träning medans jag precis kommit hem från min, riktigt bra träningsdag dag, jag gav allt till 1000 och mina muskler värker så in i baljan just nu, dem skakar fortfarande att det till och med är jobbigt att sitta och skriva nu. Så därför tänker jag säga hejdå till er för idag då jag ska äta upp min mat, dricka min proteindrink och sedan kolla på idol och efter det, sist med inte minst, nya ensam mamma söker, som jag längtat!!! och självklart vänta hem min älskling. 
Hoppas ni får en lika bra måndagkväll. 
PUSSS
 
 

BÄSTIS ♥

 

Tänk om du var min ibland min favorit kille!


Man blir som man umgås, och tur är det!


Läget är under kontroll...


Ny vän

En ny vän som jag och Rasmus fick besök av igår. Katten hade stolt släpar en livrädd lite halvt skadad pippifågel. Jag och Rasmus var helt uppspelta då vi inte riktigt kom fram till någon bra idé att få ut den lilla fågeln då den levde. Efter vi fått ut katten så försökte vi peta lite på fågeln och med en skadad vinge flaxade han/hon omkring och landade tillsist under min soffa, då tänkte vi.. "Hur ska vi få ut den här ifrån"? Rasmus gick ut och hämtade en kvast och stack in och försökte leda pippin ut ur soffan och fram till uterummet, efter lite om och men, skrikande och hoppande kom den ut. Sitter fortfarande och funderar på ifall den överlevde eller om han led till döds :(
Självklart ska detta hända när mamma och pappa är bort, min pappa är nämligen den ända dom inte stissar upp sig för sånt här. Men vi klarade det, duktiga som vi är!


dance, dance, dance

Då sitter jag nyduschad i min soffa efter en ganska lång arbetsdag. Skönt att helgen är över. Imorgon väntas endast en lektion som alltid på måndag och efter den lektionen drar jag och Olivia in till stan för att fixa passfoto till visum för Kina, det börjar närma sig med stormsteg! 
Ikväll blir det bara lungt, en middag hemma hos Rasmus föräldrar och sedan åker vi hem hit igen där vi passar huset, en bra kväll helt enkelt. Allt är bra när jag får vara med min andra hälft. 
Jag har suttit hela dagen, och bara tänkt på nästa helg som kommer bli hur grym som helst, planer både fredag och lördag vilket kommer bli hur bra som helst, förhoppningsvis. 
Nu ska jag bara fortsätta sitta framför datorn bredvid min töntiga kärlek (som är fast i sitt Xbox) och mysa.
Hoppas ni får en lugn och skön söndag, en sådan söndag som man vill ha. 
PUSS OCH KRAM
 
 

Ett sorgligt farväl

Igår var en tråkig dag för alla. Vi skulle säga hejdå till våra nya vänner som skulle tillbaka till Kina. Vissa skulle dock resa lite i Europa först. Men klockan halv 2 körde jag och Olivia vår kines in tillsammans med Jocke och några andra kineser som skulle till Tjeckien tror jag. Det var med klumpen i hjärtat att säga hejdå faktiskt. Men tanken att vi ses igen om ynka 6 veckor så gick det snabbt över. Troligtvis kommer det bli jobbigare när vi säger farväl efter fyra veckor i Kina då man vet att vi förmodligen aldrig kommer att ses igen.
Jag och Olivia har haft 2 bra veckor tillsammans där vi växt som människor båda två och eftersom vi tillsammans har fått "ta hand om" två kineser så har vi även växt som kompisar. Vilket känns bra! Vi är som syskon, bråkar som fan ena sekunden och andra kan vi skratta åt det. Som vi sa igår, vi är som ett gift par, man måste kunna hata för att älska!!!
 
Igår var jag tillsammans med Vikebrant släkten och firade Rasmus kusin som fyller 12 år. Mycket trevligt men jag höll på att somna hela tiden då jag var så himla trött. Tanken att jag skulle upp tidigt för jobb gjorde saken bara sämre. Jag och älsklingen gick hem lite tidigare för att köra hem till mig där vi nu tillsammans ska bo i knappt två veckor. Mysigt och bra!
Kändes hemskt att bara lämna honom i den varma sängen i morse, men vad gör man inte för pengar. ;p nä, allt har gått bra och nu sitter jag på jobb och väntar på att dem sista ska äta upp frukosten så jag sen kan städa rummen så jag sedan kan köra hem till min älskling, byta om och sedan åka och handla, fylla kylskåpet lite så vi klarar oss :)
Ha det så bra tills vi hörs igen. PUSS OCH KRAM
 
Jag, Olivia och våra söta kineser Daisy och Nicole
 
Hela gänget samlade.
 
Innan vi lämnade av dem på bussen som skulle ta dem till Köpenhamns flygplats.
 
Fredag dag i skolan gjorde vi paper cut, mitt resultat ser ni nedan.
 
 

Det är jobbigt när det är svårt..

 
 

Lite trasiga och knasiga!!

 

Bakning med Daisy

Här bakar vi med Daisy, riktigt coolt för henne, hon filmade iprincip allt och var så imponerad av allt. Riktigt kul.
 
 
 
 

KINA ♥ SVERIGE

 

en ledig stund

Då är jag och Olivia hemma från skolan då vi endast hade en onödig engelska lektion, vi fick endast ett häfte som vi skulle läsa tills nästa tisdag. Ganska onödigt. Men nu är vi i alla fall hemma hos Olivia och ska vara här till klockan tre ungefär för då ska vi ta oss tillbaka för att göra dumplings med kineserna inför vårt farewell party ikväll. Klockan fem smiter jag och Olivia hem för att hämta en bil hos mig så det blir enklare att få med alla väskor och allt till skolan imorgon då kineserna reser vidare imorgon. 
 
Men nu ska vi fortsätta chilla som bara vi kan. PUSS OCH KRAM
 
 
Bild sen i somras när vi hade överraskningsfesten för kajsa!
 

Farewell Party ♥

Jocke och hans bebis!! ;p
 
 
Daisy, Jag och Nicole
 
 
Innan tjejerna plus Ludvig och Joakim drog igång med sång!
 
Ida och jag spelade mini kubb!
 
Alla goda kakor vi bjöd på.. 
 
 
Vi gjorde dumplings
 
 
 
 
 
 
 
 

My friend ♥

 

I can't stop

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men det är inte enkelt att sätta sig ner vid en dator och skriva något intressant som får er läsare nöjda och intresserade när man har två 20 åringar att ta hand om, kineserna.
Vi har det jätte bra och allt är roligt och härligt, självklart är det påfrestande att hela tiden veta att man måste ha koll på att dem har det bra, att dem mår bra och att dem trivs, det är som att passa små barn. Men imorgon är sista roliga dagen vilket är med blandade känslor, samtidigt är det skönt att gå tillbaka till vardagen, få umgås med min pojkvän och bara ha vanliga lektioner och göra precis vad man själv vill, men det är ändå tråkigt att säga hejdå, men vi ses ju igen om ca 6 veckor, helt sjukt. Gud som jag längtar. Mitt livs resa.
Just nu är jag hemma då kineserna är i Köpenhamn och Malmö, jag ska prata lite med min mamma och lite sysslor hemma då dem åker till Kroatien på fredag, så jag och min älskling ska bo här själva och då måste jag veta hur vissa saker fungerar osv, sedan ska jag tillbaka till Olivia och sova där.

Här nedan ser ni bilderna sen gårdagen då vi var ett gäng på nimis med våra kineser, Gud så jobbigt att gå upp men ett roligt äventyr ändå. Tror kineserna gillade det trots dem jobbiga backarna upp.


push play

sämre uppdatering igår, sorry! 
Går dagen var en upplevelse i sig, kanske inte så för mig men för kineserna. Det var nämligen så att dem skulle åka med valkyrien, och vädret var otroligt blåsigt och lite regningt. Så när jag kom till Mölle med mina kineser så hade den andra gruppen kineser redan kommit, dem var nämligen två grupper, en grupp till mölle och en grupp tillbaka till höganäs. Men i allafall, när vi kommer ner dit berättar alla svenskar att alla förutom 2 kineser hade spytt på båten, eftersom det var så mycket vind så guppade nog båten rejält, jag tyckte så synd om dem. Men mina och olivias kineser tog säg ändå i kragen och ville uppleva detta då dem nog aldrig har suttit på en sådan båt. Under tiden som dem seglade var jag hemma hos min älskade och kollade på hans nya bil, super fin och bara myste och sånt som bara vi kan. Senare på eftermiddagen åkte jag och hämtade olivia och sen körde vi och hämtade Daisy och Nicole som våra kineser heter på europeiska språket eller vad man ska kalla det. Deras mening om det hela vad att det var så himla häftigt och fint TROTS att en av dem spydde hon med. Men gud vilken upplevelse det var för dem. 
Väl hemma hos Olivia som vi nu ska tillbringa den sista veckan åt vi en god middag, pratade och efter det stack vi in till höganäs i hopp om att visa dem den tillställningen dem hade vid saluhallen och garage, men inte heller det gick. Så vi åkte hem till Jocke då alla andra var där, trots en hel del ändrade planer så var kvällen ändå bra och våra kineser verkade ha det bra. 
 
Nu har vi precis ätit frukost hemma hos olivia ensamma då hon är och jobbar och Cecilia (olivias mamma) är på fotbollsmatch med sonen Albin. Så vi ska snart åka hem till mig då vi idag ska fira ett äkta svenskt släktkalas med hela tjocka släkten Johansson då min syster fyllde hela 21 år igår. Så det lär väl bli en upplevelse i sig det med då vi är ganska många. hehe
 
Ni får ha det så bra tils vi hörs nästa gång, förmodligen ikväll. 
PUSS OCH KRAM
 
 

RSS 2.0