Gårdagens bilder


onsdag 10 juli

Idag är en otroligt seg dag.. fyfan!
Igår, alltså shit vilken lyckad dag.. Började med att jag jobbade fram till ett tiden, mötte upp Sara som kom med bussen och efter där mötte vi upp pappa om skulle hjälpa oss att hämta högtalarsystem till kvällens festligheter. Vi åkte direkt hem till Agnes, fixade och donade och ställde in allt det sista inför kvällen. Jag och Agnes har planerat sjukt mycket inför gårdagen då vi hade en fantastisk överraskningsfest för kajsa som kommit hem efter ett år i USA. Så himla kul att se hennes reaktion när hon såg alla. Så himla lyckat :) 
Dagen idag har varit en stor städ dag, men det var det fan värt, värt allt. 
TACK ALLA SOM VAR MED OCH MEDVERKADE. 
(bilder kommer senare)

JAAAAAA

Nu har jag en del att berätta!
Jag har hållt på med mitt körkort nu ett tag, och det var verkligen inte gått som jag vill och jag har verkligen haft oturen med mig. MEN igår.. ÄNTLIGEN, klarade jag min körning. Så jävla skönt. Jag grät som en barnunge av lycka. Vilken lättnad. Det dumma är att jag inte kunde boka kunskapsprovet innan jag kört så jag bokade igår, och tyvärr är det väntekö så jag har fått tid om 2-3 veckor tror jag att det var, men jag ska in hela tiden och kolla ifall det är så att någon kanske avbokar. MEN GUD VAD JAG ÄR GLAD!
Ville bara skriva av mig lite! Så snart har jag det i min hand. MITT KÖRKORT!


En kväll i hamnen

Min gårdag spenderade jag tillsammans
med två saknade vänner, Olivia och Emma. Emma är en barndomsvän som för övrigt bor i Örebro.
Vi tog oss till Ica och handlade massa gott och tog oss där efter till hamnen och satte oss. Otroligt mysigt och kvällen var ljuvlig. Mer sådana kvällar tack!


Mmmmm

Har man ingenting att göra för tillfället så får man ta och smak prova glassarna man står och säljer så dem smakar bra liksom ;) hehe


NEDRÄKNING

Endast 26 dagar kvar tills jag och min andra halva åker till Grekland. Längtar så jag spricker!


Glass, glass i stora lass

Sitter nu i min söta lilla glasskiosk i Mölle och har det super mysigt! Tycker dock att det är rätt kallt idag. Men ändå är det en hel del rörelse här så det är kul! Har du tid så kom förbi! ;)
KÖSS


lackade naglar i glitter


RSS 2.0