Världens sötaste

Jag och Olivia hittade en lite kompis i stan igår. Så himla söt! Ville bara ta hem den och mysa med den. Han/hon kände sig så sjukt vilsen. Stackare!
Från tallen till storstaden! FY


Min framtida sport

I söndags efter jobb åkte jag och min andra halva och spelade golf. Blev faktiskt imponerad över mina kunskaper. Men tyvärr sköt jag inte längre/hårdare än älsklingen. Måste erkänna, tyvärr att han är rätt vass när det kommer till golf!


Valborg

Idag är det Valborg, min kväll kommer bli otroligt bra.
Är nu påväg hem till Olivia där vi ska skriva klart våran uppsats i filosofi och sedan blir det fix och taggning innan vi drar oss mot Höganäs där festligheter tar över.

Måste bara säga grattis till jockeboii som tagit körkort! GRATTIS


ÄNGLAVAKT

Nu är jag hemma efter att ha jobbat. 
Jag ska kolla lets dance eftersom jag missade det igår och sedan ska jag skriva en hel del på min filosofiinlämnning som jag bara vill kasta i papperskorgen nu egentligen. 
Ikväll blir det mys hos min älskling och imorgon väntas jobb igen!! 

Min fredag

Min fredag såg ut som så att  jag slutade kring lite över två då vår sista lektion i fredags var ett historia prov, gick bättre än jag trott och känner mig faktiskt väldigt nöjd. Hoppas vår lärare rättar snällt då man hört att han är rätt tuff när det gäller just rättning. Men i allafall, efter skolan drog jag hem till Ollie då vi fixade och donade inför kvällen då vi skulle fira Olivia som fyllt 18. Mycket fix och trix hade vi framför oss med allt gick som vi tänkt oss och kvällen blev underbar. Hur mysigt som helst då vi ett gäng härliga tjejer satt tillsammans ute i Olivias uterum, drack vin, åt god mat och bara snackade. UNDERBART!
Tog bussen vid en rimlig tid hem då jag skulle upp och jobba tidigt dagen efter. 
 

 

Ju mer dem spottar

Sådär, då var man nyduschad efter träningen samt hunnit med att färga mina ögonbryn. Nu ska jag gå ner och göra mit en smothie och sedan ska jag kolla upp något bra program att somna till! 
Godnatt och puss
 
Jag bjuder på några riktigt smickrande bilder på mig, osminkad, pyjamasen på samt lite rödflammig i ansiktet, men jag måste ju någon gång visa mitt rätta jag! ;P

you

Då var man hemma igen, sittandes i sin säng med ett hav av historia papper runt omkring sig. Jag är så trött på allt som har med skola att göra. vill bara ha sommarlov och bara njuta av mitt liv istället för att tycka det är pest!
_____________________________________________________________________________________________
 
Klockan ringde tidigt idag då jag skulle köra en dubbellektion på körskolan klockan 20 över 7 på morgonen, det var tufft kan jag säga.. En glad nyhet var att det var min sista körlektion. Så snart har man det där kortet som gör en helt fri från andra att ta sig någonstans, ska bli så himla skönt. Längtar är grymt stor! 
Nu ska jag TYVÄRR läsa igenom mina historia häften en gång till och sedan bär av det av till träning och efter det håller jag kväll, dvs, inget plugg som får mig att må dåligt! Idag är det trots allt Sofias änglar :) 
Ha det så bra så hörs vi, PUSS
 
LÅT MG VARA LITEN DÅ ALLT VAR SÅ HIMLA ENKELT!!!

Fiberhusk pannkakor

Nyttiga pannkakor, super enkelt att göra och dem blir super goda. Det ända du behöver är:
* 2 ägg
* 2 dl grädde
* 1 msk fiberhusk
* 3 msk smör
* 1 krm salt

Du blandar ihop alla ingredienser, smälter smöret och häller i det i smeten. låter smeten svälla i 5 minuter och sedan steker du dem i en stekpanna.
Super enkelt och gott!


onsdag idag

Då var det onsdag, mitten på veckan, skönt att veckan snart är över, men vi har en del som ska göras innan veckans slut och det är bland annat ett stort historia prov som jag kräker över. Jag längtar till min braiga helg, trots att det är min jobb helg. Allt går så snabbt hela tiden och snart är det sommarlov, jag hinner inte med tiden. 
Så för att kunna klara provet på fredag så bör jag nog sätta igång med pluggandet nu för senare ikväll kommer min älskling hit. Underbart! 
Innan jag avslutar så måste jag bara säga att idag är det onsdag, den 24/4, dvs att min underbara vän fyller år idag, min fina Ollie fyller 18 idag. Grattis ännu en gång mitt hjärta. Loving you

Underbart


Kärleksvisan

Hej alla! 
Det var lite tomt här igår, jag hade ingen direkt tid för att sätta mig ner och skriva ihop något då jag direkt efter skolan bakade, tränade och sedan kom min älskling hem till mig. Men nu skriver jag och det får ni vara glada för! :) Skolan idag har varit bra, satt kvar efter skolan och pluggade lite med olivia, kom hem vid 4 och har nu skickat in ett arbete som jag kan bocka av från min lista. Ikväll blir det lugn, plugga en del historia och lite annat. 
Sådant som man bara vill spy på ibland. 
Känner mig lite vuxen som tar bilder på naturen men denna vyn är otroligt vacker. 

Kär i en ängel

Då sticker jag hem till pojken min och har en fortsatt bra söndag. 
PUSS PÅ ER!
 
 

Det är så jag säger det


underbara dagen

Dagen idag har varit kanon. Vaknade upp hos älsklingen min och åt en god frukost. Tog bussen hem och fixade lite picknik och sedan stack jag upp till Agnes då vi gick en HEL mil, underbart. Tanken var att fika på vägen men vi hittade inget ställe som var helt stilla utan blåst, så det slutade med att vi åt det mesta av fikan i Agnes trädgård då vi smällde i oss massa goda kakor, kex, ostar, pasta allt möjligt samt en hel den planering fram över. Allt kommer bli så himla bra. 

Igår..

Min gårdag var super. Hade en mysig fika date med Olivia innan vi tillsammans gick och såg Eric ruuth galan i tivolihuset. Efter det stack jag hem till Linnea där jag tillbringade kvällen med några tjejer. Hade det underbart mysigt där allt kom ut ur varandras munnar. Snackade om allt mellan himmel och jord. 
Tack för det tjejer. 

Min dag

Då har jag mellanlandat hos älsklingen där vi bara tar det lite lugnt en stund, vi ska snart hem till mig där vi spenderar kvällen tillsammans och njuter över att jag har en jobbfri helg!
Hoppas ni får en mysig fredag!
Puss


Underbart

Bilden är tagen från olivias blogg och därför är inte kvalitén så bra! :)
Men jag tycker ändå att bilden är fin.


Min favorit

Finns det något bättre än barn? Eller leka med barn, och själv bli liten igen?

Tyckte om den

Jag tycker väldigt mycket om denna bilden på min fina vän.. 
Jag snodde den dock från hennes blogg, men det är bara för att jag vill på min blogg visa upp och bara förmedla till alla att detta är min fina vän som jag tycker så himla mycket om.. Bara så ni vet! 
PUSS
 
 
 

dagen idag

Dagen idag har varit bra, en lång skoldag en bra eftermiddag och en härlig träning. 
min eftermiddag bestod av bak, jag bakade biskvier med en topping som hade kaffesmak i sig, så otroligt goda. Det är så mysigt att baka ibland, få trixa och fixa i köket som jag alltid älskat, ända sen jag var liten då jag alltid skulle vara med i köket och laga allt som skulle lagas osv. På så sätt längtar jag lite tills jag flyttar hemifrån, att få laga min egna mat, välja själv och utforska mina kunskaper i matlagning. 
Träningen blev lite speciell idag då jag inte hade så mycket tid på mig, så jag körde kondition i 35 minuter och efter det mage i 15 minuter, men det är bättre än inget. Man får tänka så :) 
Nu ligger jag i min säng och ska kolla på Sofias änglar som jag missade innan vid 8 då jag tränade. 
Imorgon är det fredag och min helg kommer bli så bra, lugn och skön med dem jag absolut älskar. 
Men vi hörs mer imorgon, puss på er. 
 

Mysig dag

Min dag igår var helt underbar. Slutade runt 12, därefter stack jag med min andra halva och fikade på kakboden, efter det åkte vi hem till hans farmor och farfar för att låna släp då vi hjälpte till hemma hos Rasmus och kastade deras gamla diskmaskin mm. Allt gick så snabbt och sen var vi hemma hos mig då vi tog en lång och mysig promenad, Gud vilket härligt väder det var, vi båda två fick ta av oss jackorna. Kvällen spenderades bl.a. Inne hos mina grannar för lite hoppande på studsmattan med min lilla ganne.
En bra dag helt enkelt!


Städat...


återigen måndag

Då vad det måndag igen och idag är jag riktigt seg då jag varit uppe sen klockan 6 idag eftersom jag skulle köra i stan klockan 07.20, allt gick toppen. I skolan idag har jag bockat av både ett muntligt seminarium i samhälle samt en muntlig engelska redovisning, känns skönt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och inte göra ett skit. 
Nu ska jag sätta på en bra serie eller något och sedan bara somna tidigt ikväll då jag redan nu känner mig otroligt trött. 

dåså..

Då var det söndag igen, söndagsångest! 
Tuff och stressig dag idag på jobbet då alla gäster kom ner samtidigt, varför kan dem inte lära sig att dela upp sig? Man får springa runt hela tiden, plocka disk, fylla på mat, diska, plocka ut ren disk, se till så allt ser fint ut, och samtidigt som detta så ringer telefonen 24/7, var det meningen att allt bara skulle bli jätte jobbigt för mig idag? 
Aja, slut gnällt.. Nu sitter jag i allafall hemma, gjort sedan klockan ett ungefär, har gjort klart mina uppgifter inför imorgon både i samhälle och i engelskan. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och tvätta av min färg som sitter i mitt huvud för att "sudda" ut dem markerade linjerna jag har i håret då utväxten har satt sina spår. Det får nog bli en tur med slingor till innan sommaren, jag är en riktig blondin i mig själv, jag blir riktigt vit-hårig på sommaren, fint är det.. om man är brun!! Vilket jag hoppas jag blir denna sommaren om inte jobb och dåligt väder tar över min tid för mycket. 
Om en stund ska jag även åka hem till min älskade pojkvän där jag tillbringar resten av kvällen och natten eftersom han flyger till Stockholm imorgon, dock bara till tisdag så jag hinner inte må dåligt för att jag inte har honom så nära så länge. En annan anledning till varför jag sover där inatt är för att jag ska ta bussen extremt tidigt in till stan imorgon då jag ska övningsköra inne i stan klockan 07.20. KUL??? 
Men vad gör man inte för att få tider då alla är upptagna.. Men det ska nog gå bra. 
Nu har jag inte tid att skriva mer då färgen ska bort, hoppas ni får en bra söndag och njut av vårvädret.
PUSS
 
Det får bli en bild på mig och min syster för ett antal år sedan! :)
Söt man var, och gud vad lätt man hade det, ingen som tjatade på en, inga läxor och ingen panik, TA MIG TILLBAKA!
 

Lördag idag

Min gårdag var kanon, firade fina farmor som fyllt 90 och hade ett jättemysigt släktkalas tillsammans med min stora släkt. Vi åt god mat och god efterrätt, lekte med Sigge som var det yngsta barnet. Eftersom farmor hållt igång hela dagen så åkte vi hem redan vid 22 tiden. Hem till Rasmus for vi och landade gott i hans säng innan det var dags att gå upp klockan halv 7 för att jobba. Jobbet gick bra idag, grymt tråkigt tyckte jag att det var idag dock, fanns ingenting att göra och alllt var bara så långtråkigt. Nu ligger jag i sängen och har precis kollat klart på let´s dance som jag missade igår. 
Ikväll blir det lugnt då jag ska jobba imorgon igen, jag ska bara vara hemma med pappa då mamma ska ut med tjejerna och äta och kolla bio, min älskling ska även vara med sina vänner så det blir pappa och jag ikväll. 
Nu ska jag städa mitt rum och sen bara njuta av att det faktiskt är helg och inte skola -.- 
Puss på er

it´s FRIDAY

Slut på skolveckan och jag är lycklig. Äntligen är en jobbig vecka över. 
Min helg ser inte ut att bli så jätte händelserik, ikväll ska jag och min familj, älsklingen och hela tjocka släkten hem till min farmor som fyller 90 år idag. Helt sjukt, va så gammal men ändå så pigg, jag önskar jag också får leva som hon gör. 
Både min lördag och min söndag består av jobb. Inte så kul men pengarna rullar in, och det är väl det som är huvudsaken till att jag faktiskt jobbar. 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig inför kvällen. 
Ni får ha en bra fredag så hörs vi. PUSS

Underbara människor


Imorgon är det fredag

Yes, då var vi här igen. Hemma från skolan återigen. Dagen idag har bjudit på en lång dag av massa skolarbete, utvecklingsamtal och sista provet av samhälle. Kändes skönt att det äntligen är över. Nu får man bara snart börja plugga på historian som vi också där ska ha ett prov om Kina. Jag kommer snart drömma mardrömmar om Kina. Nädå... Jag längtar fruktansvärt mycket tills vi åker dit, ett minne förlivet. 
Jag och min fina vän Olivia har också idag suttit och planerat en himla massa som vi ska göra de kommande veckorna, allt börjar om 2 veckor. Då är äntligen min vän 18!!!!! 
Nu ska jag bara ta det lugnt framför min dator innan jag ska äta och byta om för träning. 
Hoppas allt är bra med er! 
PUSS

Världens bästa klass


Fina priser, mössa, godis och bowling!


Onsdag

Då var det onsdag, mitten på veckan! 
Vaknade upp hos min älskling fast ensam då han började redan klockan halv 7 på morgonen. Jag själv cyklade till skolan klockan kvart över 8 och var hela tiden fram till lunch jätte nervös för vårt stora samhällsprov som ägt rum idag och kommer äga rum imorgon också. Men det stora delen var idag och jag är så glad att det äntligen är över. Jag tyckte att vi fick lite tid på oss att skriva, eller jag hade behövt mer tid på mig, blev en aning stressigt i slutet. 
Efter lunch slutade vi skolan för att ta oss till idrottshallen för en klasskamp mellan vår klass och den andra samhällsklassen. Vem tror ni vann? Jo, vi vann. Men allt var mycket jämt och avgjordes på basket straffar där vi hade turen att sätta fler än dem andra. Jag är stolt över min klass och allas prestationer, vi är verkligen en bra klass. Jag cyklade sedan hem, hela vägen till nyhamn, det var rätt skönt faktiskt. 
Nu har jag landat i min soffa och ska kolla igenom lite av min samhälle innan jag tar det lugnt resten av kvällen. Förmodligen kommer min älskling och tillbringar natten med mig också. 
Puss på er!

Pluggeftermiddag med Ollie!


Bilder från stugan


Måndag kväll

Ja, då har jag inte bloggat på ett tag då jag varit iväg med mig pojkvän och bara tagit det lugnt. Jag har varit tvungen att bara stänga ner allt, bara få vara med mig själv och min pojke denna helgen. 
Vi åkte upp till stugan i lördags vid lunch, tog det bara lugnt. Låg ute och sola på altanen ett långt tag då vädret var helt underbart. Klockan fyra fick min pojke se Arsenal på tv, så då passade jag på att läsa lite samhälle eftersom vi har prov på onsdag, men det var inte länge jag pallade med det då jag inte fattade någonting, så jag höll min älskling sällskap framför fotbollen istället. På kvällen åt vi en god middag bestående av räkor, vitlöksbröd och drack ett gott vitt vin. Kunde inte vara bättre. Jag fick en body lotion från diesel av min pojke som luktar helt otroligt gott, ni kommer att få se den senare. Vi hade en mysig kväll, en sådan kväll som bara jag och mitt hjärta kan ha. Jag älskar honom otroligt mycket. 
Dagen därpå lämnade vi kring lunch tiden och begav oss till väla en snabbis för en liten koll ifall vi skulle hitta något då Rasmus hade presentkort där. Jag själv köpte bara en deo och en ny BB cream eftersom min gamla tagit slut. Jag kan verkligen tipsa om dem. Självklart har alla olika åsikter om allt och jag har hört både bra och dåliga ord angående just BB cream, men min åsikt är att det är jättebra, den täcker bra och får en fin jämn hy. 
Innan vi körde hem till mig för kvällsmat och mys så stannade vi hos Rasmus farmor och farfar och fikade. 
Vi hade annars en jätte mysig kväll tillsammans hos mig då vi åt goda frukter och kollade på Hypnotisören. 
 
Min vecka startade i kaos, då allt är sjukt stressigt i skolan just nu, har ett stort samhällsprov på onsdag där man ska plugga in sjukt många frågor, skjut mig! Men jag ska väl försöka klara mig igenom denna veckan också. Tur jag har bra människor runt omkring mig som stöttar. Nu ska jag försöka läsa igenom en sista gång mina papper innan jag håller med skolplugg för idag, Imorgon kör jag och Olivia på hårt genom att plugga hela eftermiddagen tillsammans, förmodligen blir det lite roligare än om man sitter ensam. 
Hoppas ni får en bra kväll. 
PUSS
 

Just nu

Nu beger jag mig upp till stugan med min andra hälft! Kommer inte blogga så mycket mer idag då jag bara vill umgås med mitt hjärta. Puss


Mysig fika med snygga töser


Fredag idag då

Gårdagen var otroligt nervös och väldigt upplevelserik. Jag körde nämligen halkan som ni kanske läst i mina tidigare inlägg. Var sjukt nervös och trodde att jag skulle dö till en början, men efter första åket gick att jättebra och allt blev bara roligare och roligare. Verkligen en upplevelse. 
Vi var fyra stycken som åkte tillsammans dit dvs att vi turades om att köra, två på vägen dit och två på vägen hem, och jag körde sista biten av alla, alltså tillbaka till körskolan igen. Eftersom jag kört hela dagen så var det inte så nervöst att köra hem trots att man körde massa andra elever som man automatiskt jämförde sig med. 
Men allt gick bra och jag var nöjd. 
En glad Magda åkte sedan till min pojkvän för en mysig promenad tillsammans med han och hans familj, landade efter en lång promenad hos Rasmus farmor och farfar för lite mys och massa prat. Vi somnade ganska tidigt i hans säng efter en massa snack om allt var livet kan ge. Otroligt skönt att ha honom vid min sida när vissa saker känns tungt. Att bara få prata ut och släppa allt och bara få gråta och få känna att han bryr sig och bara håller om mig är det bästa sättet för att få mig på bra humör igen. 
På söndag har jag och min andra hälft varit tillsammans i 2 år och det ska firas tillsammans med varandra uppe i deras stuga, Vi ska, bara vi, tillsammans, äta god mat och dricka gott och bara njuta av varandras sällskap. 
Nu ikväll ska jag bara umgås med Agnes och bara ha en mysig tjejkväll. 
Hoppas ni får en bra fredag och en bra start på helgen. 
PUSS

Lilllördag

Då är snart denna onsdagen över, skolan var mycket händelserik och speciell. Kan inte mer än att skratta. Efter skolan kom pappa och hämtade mig då vi övningskörde en lång runda eftersom att dagen imorgon inte är en vanlig dag för mig utan imorgon ska jag köra HALKAN! Sjukt nervös faktiskt, men jag har bara hört positivt om det så jag hoppas jag också kommer tycka det efteråt.
Jag har även hjälpt pappa en del i trädgården idag. Alltid trevligt att hjälpa till och speciellt i detta vädret.
Nu ikväll ska jag bara mysa med min pojke som kom hem idag.
Puss


Tisdag

Underbara tisdag, eller underbara väder denna tisdag. Att det är tisdag är väl sådär då skolan började idag. Hade tur då vi började en dag där vi slutar halv 2, sprang som fan till bussen för att hinna med den, och det gjorde jag/vi som skulle med den. Att springa i panik är nog det jobbigaste som finns. Vi alla satt ett bra tag efter och var sjukt andfådda. 
Nu sitter jag hur som helst hemma i mitt varma uterum och chillar gärnet. Finns inte så mycket att göra idag då vi inte har så mycket läxor i skolan än så länge. 
Ikväll blir det träning i alla fall. Ett tag sedan jag tränade i Viken då jag varit sjukt förkyld och även valt att springa ute nu när vädret är på topp. 
Funderar även på att byta tillbaka till friskis och svettis då det är mycket närmare samt billigare. Pratar lite med Katarina som kanske ska joina mig att kötta hela vägen fram till sommaren nu. Men tills jag bestämt mig helt så får jag hålla mig på sans och balans i Viken så jag får någon träning i allafall! (: 
Nu ska jag fortsätta njuta av varmen. 
Kyss
En fin bild på mig och min vän! 
VÄNSKAP! <3

Lycklig


Godkväll

Då sitter jag i min säng med datorn i knät och tvn är på, jag kollar top model Sverige. 
Snart ska jag sova då skolan börjar imorgon. Ingen motivation för fem öre, men man måste. 
Puss

Bild


Varm och solig måndag

Efter en lugn dag och en lång promenad sitter jag nu i mitt uterum och steker då det blir riktigt varmt när solen står på hela dagarna.
Resterande tid av denna dag ska jag bara pyssla med lite på datorn och bara ta det lugnt samt sakna min pojkvän lite extra.
Puss på er


RSS 2.0