Peking opera mask

Resultatet av min och Emmas samt klassens masker!


dagen idag

Dagen idag har varit bra, fullt ös hela tiden. Vi började skolan klockan 9.40 då våra kineser skulle ha lektioner med de som går i 2an, och vi skulle ha egna lektioner, en lektion som bestod av privat juridik. Den ändå lektionen vi hade seriöst idag då resten av dagen bestod av att peking opera masker samt prata om kina resan och slutligen dansa Zumba. Riktigt kul men svettigt. Jag som verkligen satt igång med min träning efter sommaren kunde ju inte fortsätta på samma sätt som jag gjorde veckan innan kineserna kom eftersom ja, det kom. Så det var skönt att få svettas lite och bli av med lite kalorier! hehe
Kvällen har vi tillbringat hemma hos mig då den var sista kvällen vi sov här. Imorgon flyttar vi alla hem till olivia och bor där tills nästa fredag då dem åker hem. Dock ska vi hem till mig igen på söndag då vi ska ha släktkalas för min syster som fyller år imorgon, 21 år. Då ska dem få uppleva ett äkta svenskt släktkalas med en massvis med kakor. 
Imorgon blir det segling för kineserna, dem ska segla med valkyrien. 
Nu ska jag och Olivia fortsätta tjocka oss i sängen med härlig musik, choklad och chips innan vi lägger oss då hon ska upp och jobba 6.30 imorgon bitti och jag ska köra henne dit. Hoppas jag kan somna om, men det ska nog inte vara något problem. 
Men ni får ha det så bra till vi hörs igen. 
KÖSS
 
 

En kvällspromenad i Krapperups park igår!

https://cdn3.cdnme.se/4084378/6-3/pic_521e012bddf2b33d81d7c5d4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4084378/6-3/pic_521e0132ddf2b326ca07264d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4084378/6-3/pic_521e0133ddf2b32766525cec.jpg" class="image">


Tips! Skor på nätet

Tjohopp! 
Jag tänkte tipsa om lite skor på nätet. Jag brukar ofta sitta inne på nätet och kolla allt mellan kläder, skor och väskor. Och jag tycker nu att dem fått rätt mycket fina skor ut på hemsidorna. Jag har två hemsidor som har skor för ett ganska så högt pris, men sen har jag även tagit med bubbleroom.se där det finns en himla massa skor i olika stilar till bra piris, så går gärna in på hemsidorna och kika lite ni som är intresserade av ett par nya skor till hösten och vintern. Jag själv brukar ha ganska svårt att köpa skor på nätet då jag har lite jobbiga fötter, jag brukar få ha olika storlekar i olika skor. Men jag älskar ändå att kolla runt, härligt med inspiration plus att hittar man något så kan man söka det namnet som skorna heter och sen kan du gå in på google.se och klistra in det där och då kan du se om du kan hitta det i vanliga butiker så kan man bara gå in och prova. Det var ett litet tips från mig, jag bukar göra så! 
Hoppas ni får någon hjälp och att ni kanske får lite höst och vinter skor´s inspiration. 
PUSSAR OCH KRAMAR!
 
http://www.brandos.se/kategori/dam
 
http://www.zalando.se/hostskor/
 
http://www.bubbleroom.se/sv/skor/kvinna/skor-1

Något så vackert

 
 
 

Nåt annat än det här

 

säg ingenting till mig

En fri stund. Nu sitter jag hemma med olivia då vi har lite fri tid från kineserna, och självklart passar man på att uppdatera er på vad som händer. Vi började dagen idag med en rörig lektion då vi skulle ändra och fixa med schemat som vi har nu när kineserna är här, det blev många höjda röster och jobbigt då det bara blev för mycket för många. Men till slut löste sig allt, som det brukar göra efter lite om och men. Efter den intressanta stund hade vi en halvtimmes engelska med våra tyskar då vi skulle göra debatter. Kineserna var mest publik. Vi gick därefter några svenskar och åt kina mat på Thaiwan. Riktigt gott, vi snackade om ifall vi skulle ta med våra kineser dit så dem fick testa "vår" kinamat, förmodligen inte alls densamma. 
Vi ska nu i eftermiddag spela bowling med alla och det är något kineserna aldrig gjort så det lär bli intressant. Kloten kommer väl svingas hur som helst överallt, men till sist lär dem väl sig det också :) 
Ikväll blir det middag hemma, något riktigt svenskt som hemmagjorda köttbullar, potatismos, lingon och gräddsås och efter det tror jag och olivia att vi tar med dem till mina "hemtrakter" Krapperup, en riktigt mysig park om ni inte varit där. Kan lova dem minst kommer ta 100 bilder. Den kameran dem har är uppe 24/7, men det är väl så det ska vara, det blir nog lika för oss när vi är i Kina skulle jag tro. 
Det var min dag idag! Ha det så bra tills vi hörs nästa gång. 
KISS & HUGS!
 
Bilder från gårdagens picknik med familjen!
 
 
 
 
 
 

Från min Glossybox

1. NECCIN - dandruff Treatment
- återfuktande schampo som lugnar hårbotten och förebygger mjäll. Ger friskt och glansigt resultat. 
Orginalprodukt 165 kr/250 ml
 
2. THE BODY SHOP - body butter 
orginalprodukt 185 kr/200 ml
 
3. MODEL CO - Bronzed Goddess Duo Eye Shadow
- två nyanser som gör att du enkelt kan skapa olika stilar och gå från dag till kväll på nolltid. Kan användas var för sig eller kombinerad. 
oginalprodukt 179 kr/st
 
4. BE A MOMBSHELL - Onyx Black Eyeliner 
- eyeliner med enkel applicering och lång, vattenfast hållbarhet. 
orginalprodukt 120 kr/st
 
5. CLAUDIA - Nailpolish
- Claudia nagellack är ett snabbtorkande nagellack med hög täckförmåga och som sitter länge utan att flagna, borsten är platt och bred. 
orginalprodukt 45 kr/11 ml
 
 
 
 
 
 

Ett dopp i havet

 

En fin kväll i Mölle


jag lever

Hej allihopa!
Jag ska bara slänga in ett snabbt blogginlägg att jag lever, allt går bra med kineserna. Väldigt roligt att se hur dem reagerar på allt. Igår hade vi en guidtur på skolan och i Höganäs, roligt och intressant för dem, men mindre för oss.. Men allt gick bra och hemma var vi runt 4 tiden då vi direkt nästan åkte ner till lerhamn med min mamma och syster och badade, dem har aldrig badat i havet förr så dem var riktigt förväntansfulla. Men allt gick bra, kallt som attan var det bara då solen inte varit framme så mycket de senaste veckorna och varmt upp havet. Så dem darrade lite med dem vågade sig i och det tyckte jag var starkt av dem. Dem sa även hela tiden att det var så fantastiskt vackert, och det är nu som man inser det, när man har folk från andra länder som lägger märkte till hur fint vi har det. Vi bor otroligt vackert. Vi åkte hem och åt en god middag som vi hade grillat, dem var lite tveksamma på hur man åt och vad man skulle doppa kycklingen i för sås osv, sen är det självklart att dem har lite svårt att äta med kniv och gaffel, speciellt kniven, det förstår inte riktigt att man ska "såga" sig igenom köttet. Men det går framåt, dem har förmodligen lärt sig hur man ska göra efter dessa två veckor. Efter maten stack vi upp till mölle och kollade på den vackra utsikten och även där var dem otroligt imponerade på hur fint vi faktiskt har det. En bra dag helt enkelt!
Idag har vi haft vanliga lektioner och dem är i Halmstad. Så klockan 17.50 ska vi hämta upp dem på kullagymnasiet men innan dess ska jag njuta av att jag faktiskt är själv och kan slappa då olivia också är hos Albin. Men jag ska faktiskt hem till min saknade pojkvän en stund efter han kommit hem från jobb vid 4 och mysa lite med honom då vi inte ses så mycket nu under dessa 2 veckor. Man får passa på den lilla tid man har att klämma in en träff. 
Vi hörs när vi hörs. 
PUSS
 

Fanta & Rosé

 

Friends makes me stronger

 

playing with fire

Vaknade upp hos älsklingen min klockan kvart över 9 då vi började 10 i 10 idag, gick en lektion, slutade halv 12 som vi gör varje måndag, vilket är så skönt. Har än så länge hunnit med att handla med mamma inför att kineserna kommer och gjort en härlig och god smoothie. Som jag sa här ovan så kommer kineserna till oss idag, ni som kanske inte vet så går jag en samhällslinje med en global inriktning där vi har utbyte med andra skolor. Vi har tidigare hunnit med utbyte med Danmark och Berlin och nu i trean har vi utbyte med Kina, så sent ikväll ska vi åka in till hbg, knutpunkten och hämta våra nya vänner. Jag kan säga att det är med blandade känslor som vi hämtar dem, både nervositet, rädsla och samtidigt otroligt förväntad. Det kommer nog blir riktigt bra, förhoppningsvis. Jag kommer ju "dela" mina kineser med min bästa vän så det kommer göra saken lättare. Så ikväll åker jag hem till Olivia och äter hos dem och kollar idol (hon har inget val)  innan vi åker vidare till hbg ikväll. 
Jag kan redan nu säga att min blogg kommer ligga lite i kläm och kommer förmodligen inte kunna uppdatera er lika mycket som jag gör nu, jag hoppas ni har förståelse för det ändå! :) Jag ska försöka slänga in något om dagen så ni vet att jag lever ;p 
Puss och Kram 
 

♥ Du gör mig stark ♥

 
 

Lova mig ingenting


ESCADA

Kolla mina super söta små parfymer som jag fick av min syster, små söta flaskor i olika dofter. Så fint att ha och väldigt bra då man lätt kan variera sig!


Mitt rum

Mitt rum när det är ljust, jag själv gillar det mer när det är mörkt och när man kan tända alla olika slags ljuslyktor jag har, blir himla mysigt då!


New in

Hunkydory linne.
Enkelt men snyggt!


Tips! Höstjackor

Jag fick en kommentar om att jag skulle tipsa om lite mode och kläder osv. Jag tänkte att jag idag skulle tipsa om nya höstjackor som kommit in som ligger högt upp på min lista.
 
1: Kommer från min favorit butik Zara, en härlig jacka med fint mönster och band i midjan.
 
http://www.zara.com/se/sv/dam/jackor/vadderad-jacka-kantband-c269184p1295015.html
 
2:Den här jackan kommer också från Zara, en lite speciell jacka med fin färg, älskar den gröna färgen, Jackan går att dela upp så den inte är så lång.
 
3: Även denna från Zara, jag tycker dem har fått in så fina höstjackor, så det är verkligen värt att gå in och kolla där. Men denna jackan.. en enkel svart men snygg jacka.
 
4: Denna jackan kommer från en sida jag brukar köpa mycket kläder ifrån, bubbleroom.
 
5: Här har vi en jacka till en lite coolare stil. Jag tycker den är skithäftig.
 
Jag skulle kunna sitta och tipsa om hundra jackor som jag tycker är fina. Jag kan ge er ett tips, gå in på http://www.bubbleroom.se/sv/kvinna/jackor-kappor. Där finnns så otroligt fina jackor till bra pris, det passar alla eftersom dem har ett så brett sortiment, jackor till olika priser.
 
Hoppas jag hjälpte er lite och att ni får er lust att gå in och faktiskt kika, ni kommer inte bli missnöjda.
KRAM!
 
 

Tidig morgon

Sitter nu här på jobbet och inväntar mina frukostgäster som förhoppningsvis kommer snart. Det var en aning tufft att gå upp i morse, ville hellre ligga kvar i sängen hos min älskling, där jag trivs bäst, i hans famn.
Jag tänkte ta upp lite om min gårdag som också var himla bra. Det började med att jag hämtade Olivia efter jobb, stack hem till mig och åt en god lunch och sedan satte det igång. då kanske ni tänkte vadå? jo, det ska jag berätta för er.. STORstädning på Magda Johanssons rum, och det är en STOR sak att ta tag i kan jag säga er. Men gud vilken förändring, vi kastade nog 4-5 stora kassar med skit, allt mellan papper till smink, tottar, klämmor, gamla örhängen (gud vilka skratt vi haft, vilken stil man hade som ung), nämen gud vet allt. Mycket skit var det i allafall. Vi kom på efter att vi skulle tagit "före och efter bilder" men jag tänkte att jag ändå ska fota mitt rum när jag kommer hem om någon är intresserad av det?!? Jag är nöjd med allt och tackar Olivia tusen gånger om. Efter vi kommit igenom hela städningen med en hel del nysningar så packade vi väskorna och åkte hem till Olivia där tjejmys väntade med tjejerna i klassen.
En riktigt trevlig kväll med goa skratt och mycket prat var jag nöjd med min lördag. Jag körde hem runt halv 11-11 tiden då jag skulle sova hos min pojke då jag skulle upp tidigt idag igen. Men det blev lite häng hos hans föräldrars kompisar där han var en stund, så jag somnade gott i hans säng runt 12, halv ett och nu sitter jag här på jobb och är otroligt trött och hoppas på att denna jobbdagen går riktigt fort så jag kan komma hem till mitt fina rum!
 
Puss på er!

Tips!!

Jag har fått en hel del kommentarer på senaste, folk som vill att jag ska tipsa om mode, smink, och diverse.
Jag ska absolut bättra mig om det och börja tipsa er om fler saker.
Vill bara säga till er läsare då att ni får gärna ge tips på vad ni vill att jag ska skriva om, något som ni tycker jag ska skriva mer om, något jag ska sluta med eller lägga till. Det skulle hjälpa mig en hel del, då jag oftast har ganska dålig fantasi.
Tack på förhand.
love ♥

Besöksökning

Jag lägger bara till ett litet snabbt inlägg där jag vill tacka alla som spridit mit runt om till era vänner, himla kul att se att min statistik på bloggen blivit bra mycket högre. Fortsätt sprid mig, så himla mycket roligare att blogga då!
STOR kram på er!

Min fredag

Uräskta för allt med bloggen och att det varit lite rörigt på sistone, men nu har jag det klart än på ett tag i allafall, funderar fortfarande en del kring min header, kan inte riktigt bestämma mig, så jag testar mig fram lite. Hoppas det är okej!?
Igår höll jag då som sagt på med min blogg stort sätt hela eftermiddagen, började i skolan med hjälp av Amanda som var en aning kunnigare inom detta med design än vad jag är/var. Slutade med att jag och Olivia hamnade i min säng tillsammans med ännu mer fix och ändringar med bloggen. Men det kom ju till nytta och jag tackar båda för den stora hjälpen. Kvällen igår spenderade jag hemma hos min pojke med mys och massa gottis. Somnade runt halv 11 eftersom jobbet kallade klockan 6.30 idag och det är här jag är nu.
Så jag borde gå och ta hand om mina gäster och röja upp så jag senare kan komma hem och njuta av denna Lördag som faktiskt ser ut att bli fin.
Puss på er!

Svar på fråga

"Vad fin bild på dig <3 vad använder du ögonbrynspenna eller ögonbrynsskugga? Hade du inte kunnat svara i ett inlägg/videoblogg? Färgar du dem eftersom ditt hår är så ljust? Riktigt snygga!!!"
 
Hej! Jag har väldigt blondt hår som ni kanske ser, och därför blir mina ögonbryn också väldigt ljusa, vilket jag menar med att mina ögonbryn i orginell är helt vita. Det är en smaksak det där med ögonbryn men jag gillar när mina är mörka då det formar mitt ansikte bättre, jag kan känna mig lite "naken" utan någon färg på mina ögonbryn. 
Jag brukar färga min ögonbryn med "Depends frans och ögonbrynsfärg", jag använder en färg som heter brun/svart. Men även fast jag färgar mina bryn så brukar jag ändå måla i dem för att få en lite mer detaljerad form på dem, jag tycker ögonbrynen ser mer stilrena ut då.
Jag använder mig då av antingen id bareMinerals brynskugga som även där har färgen brun/svart eller en palett från Viva La Diva Mix & Match
 
Jag hoppas du fick svar på din fråga!
Kram
 
 
 
 
 
 

♥ ♥ ♥

 

problem

Ursäkta mitt byte av headern på bloggen hela tiden, jag har gjort en massa och testat, jag ska förmodligen byta igen, så ni får hålla utkik, denna jag har nu är heller inte färdig, men jag har det på prov så länge, jag orkar inte mer ikväll utan får arbeta med det imorgon igen. 
Sov så gott och dröm sött. 
PUSS

problem

Ursäkta mitt byte av headern på bloggen hela tiden, jag har gjort en massa och testat, jag ska förmodligen byta igen, så ni får hålla utkik, denna jag har nu är heller inte färdig, men jag har det på prov så länge, jag orkar inte mer ikväll utan får arbeta med det imorgon igen. 
Sov så gott och dröm sött. 
PUSS

Bloggändring

Sorry om bloggen kommer se lite olik ut nu hela tiden men det är för att jag håller på att fixa med design och header osv. 

New in

Min nya jacka från Zara.
Bilderna är hyfsat lika originalet. Men den ser bättre ut i IRL! ;)


Torsdag

Vädret är tillbaka, för en dag, troligen. Jag hoppas det håller i sig. Jag måste säga att skolan idag och dem andra schemalagda dagarna har varit en rejäl mjukstart vilket jag inte klagar över alls. Riktigt skönt, Idag hade vi endast en riktig lektion, engelska. Slutade kring 12, åkte hem tillsammans med Ollie till mig och lagade en otroligt avancerad maträtt, pasta och bacon med en touch av ketchup. Finfint!
Efter det skulle min kära vän övningsköra med sin pappa så jag och min syster passade på att åka till väla då hon var tvungen att spendera upp ett presentkort innan hon åker tillbaka till luleå om två veckor. För henne blev det en riktigt söt blus och för mig (som inte alls skulle ha någon eftersom att jag måste spara mina pengar då dem bara försvinner hela tiden) blev det en jacka. Super nöjd men ännu en aning fattigare. Allt hittade vi på min favoritbutik Zara. Bild på jackan kommer upp om ett tag. 
Snart ska jag ta och byta om innan jag och min mor åker till sans och balans där vi tränar och kör ett svettigt pass som ett fint slut på denna torsdag. Ikväll kommer min älskling efter hans träning, vilket är ett ännu bättre slut på denna torsdag. 
Vi hörs troligtvis mer sen. 
PUSS
 

Det går bra nu

En bra dag idag. Började klockan nio med informationsmöte angående gymnasiearbetet vi ska börja med nu, han även sätta igång och kommit hyffsat långt, tack vare mig braiga grupp, Olivia, Amanda och Addis. Skönt att vara igång med ett sådant stort arbete som det faktiskt är. 
Efter skolan har jag faktiskt inte gjort någonting alls. Stack iväg på träning klockan kvart i 6 med en extrem träningsvärk, herregud, jag kan knappt röra mig. Men träningsvärk är skönt, till en gräns ;) 
Nu ska jag kolla vidare på mitt favoritprogram IDOL. 
Ha det gött, så hörs vi mer imorgon. PUSS
 

Ny start

Idag startade det sista året på Kullagymnasiet för mig. Gick endast någon timme innan jag och min fina vän åkte in till Väla för att fixa älsklingens bilnyckel, men blev det fixat? Nej.. Det var mer problem än vad vi trodde så priset blev lite över förväntan så det fick vänta. Vi passade istället på att gå en runda innne på väla. Köpte två tubkjolar från H&M då min svarta som jag redan hade är sliten och väldigt osmaklig just nu. Vi hann också med att äta en god lunch, kebabtallrik för Ollie och Sushi för mig. SUPERGOTT!
Till efterrätt? Jo men visst, varsin gräddbulle fick vi klart i oss, jag tog med saltlakrits och hallon och Ollie tog med passionsfrukt, så otroligt goda.. Vi sa det.. Tur man inte jobbar där, man hade enkelt blivit riktigt överviktig alltså. 
Jag har för någon timme sedan tränat för nästan första gången från ett långt sommaruppehåll, riktigt jobbigt då jag valde idag att köra på två pass efter varandra. Men jag höll ut, men frågan är ifall jag kan stå på benen imorgon. 
Nu ska jag ta en lång skön dusch efter IDOL är slut, fyfan vad glad jag är att det börjat igen. LOVE IT!
Ikväll kommer förmodligen min andra hälft hit och sover med mig. 
Ha det bra. 
PUSS
 

Kräftskivan

Kräftskivan igår var super bra. Härligt folk, mycket skratt och MYCKET kräftor. 
Vi satt ute mestadels av kvällen, en super härlig kväll som var alldeles vindstilla. Jag tror dem sista gästerna gick runt halv ett så kvällen var alldeles lagom. Efter det var det ändå en del städ som jag, Emma och Kajsa tog tag i. Jag och Kajsa hamnade i säng vid 2 tiden ungefär och idag steg vi upp klockan halv 10 då jag skulle iväg och jobba. Hemkommen är jag nu från endast 3 timmars intensivt jobb. SKÖNT! 
Jag ska idag bara ligga i sängen och inte gör ett skit. Imorgon börjar skolan igen med blandade känslor. Men det kommer nog gå fint. 
Vi hörs när vi hörs. 
PUSS
(bilder från kräftskivan kommer senare när jag lagt in bilderna på datorn) 

FREDAG

Idag är det fredag och jag är taggad till tusen. 
Jag vaknade med ett stort leende på läpparna i allafall ;p 
Idag ska jag först jobba i glasskiosk om vädret bjuder till lite med sol och så, sedan ska jag iväg och handla med Kajsa inför morgondagens kräftskiva. 
Ikväll ska jag iväg och fira en kompis som blivit 18, alltså en toppen dag! 
JAG I MITT ESSE!!!!
 

min andra halva

 

home

då är jag hemma från en mysig kväll i Viken hos mitt hjärtegryn med onyttigheter och välbehövligt snack. Nu ligger jag hemma i min säng och ska snart stänga datorn så att jag kan somna. Imorgon väntar förmodligen jobb om vädret lovar fint. 
Ha det så gött så hörs vi. 
PUSS
 

Snacka om..

..OVÄLTRÄNAD man är nu efter sommarlovet. hallelujah. 
Sprang en ganska så lång runda men jag brukar aldrig bli trött såhär fort som jag blev det idag. Men jag gav mig fan på det och klarade av att springa hela vägen i allafall. Nu sitter jag död i min säng, röd i huvudet och aldeles svettig, får nog gå in och ta mig en dusch. 
 

I'M BACK

förhoppningsvis.. hehe, jag har haft en lång paus med bloggandet över sommaren, har faktiskt varit ganska skönt då jag kunnat göra precis vad jag vill. Jag har för övrigt haft en underbart bra sommar men nu är det tyvärr snart slut, på måndag börjar jag skolan igen vilket är blandade känslor. På något sätt ska det bli skönt att komma tillbaka till "verkligheten", rutinerna, träning och följa ett schema som jag inte gjort på hela sommaren. Självklart har man följt schema med jobb osv men jag kan inte riktgit säga att det är samma sak som skolschema, och på tal om vårt skolschema så är det så in i baljan bra.. nästan för bra för att vara sant. 
Men nog snack om skolan.. 
Under min sommar har jag hunnit med ganska mycket, en hel del jobb, mysiga sommarkvällar, en fantastisk resa med min underbara pojkvän, filmkvällar, och en himla massa spenderad tid med fina vänner. 
 
Från då till just nu.. 
Idag har jag jobbat en del på förmiddagen och sedan har jag faktiskt bara legat i min säng och inte gjort ett skit. funderar på ifall jag ska sätta på mig träningskläderna och ta en runda i det fina vädret. Känner att nu när rutinerna ska sättas igång måste även rutinerna på träningen också få sig en omgång. 
Ikväll blir det en träff med min fina vän Olivia och efter det förmodligen en nattdejt med min älskling. 
Hoppas ni får en bra torsdagskväll. PUSS 
 
 
En fin bild från Grekland, fler kommer när jag har tid, eller så här pö om pö! ;)

RSS 2.0