kvällen är ung

Då var man på sin plats igen.. 
Tränat ett hårt pass efter körningen och nu sitter man som bäst i sin säng efter en varm dusch och god mat. Nu ska jag kolla några avsnitt av Big Brother. Tönt som jag är så har jag bestämt mig för att kolla om alla igen bara för att jag inte har något annat för mig såhär på kvällskvisten.. 
Hoppas ni får en bra kväll och sover gott. 
Puss 
En gång i tiden var jag mörk, kan sakna det ibland faktiskt. 

Den du ville ha

Då var man klar i skolan för idag!
Skolan idag bestod av 3 lektionen samt en mässa där treorna visade upp sina projektarbeten. Mycket intressant men nu måste man själv börja fundera vad man själv ska göra.
Jag sitter nu på bussen in till stan då jag ska ta en körlektion! Efter det ska jag träna! Kommer hem runt 8 ikväll! kul..


Med dig vid min sida klarar jag allt

https://cdn1.cdnme.se/4084378/6-3/pic_512f6c03e087c31b93aee644.jpg" class="image">


Då var det dags

Då var det dags för ännu ett svettigt träningspass. Idag blir det step. Riktigt roligt pass där man gör olika steg upp och ner för en step bräda. Riktigt bra för rumpan och benen samt konditionen! 
Efter träningen ska jag hem till mitt hjärta och mysa med honom! 
Hoppas ni får en bra onsdags kväll. 
Puss

onsdag

Idag är det onsdag och jag är precis hemma från skolan! Jag har gjort i ordning två knäckemackor med ost på samt en kiwi som jag ska slänga i mig innan det blir träning ikväll. 
Går dagen var kanon. Efter körningen med körskolan så fikade jag med Olivia vilket var mycket mysigt och välbehövligt. Kvällen tillbringade jag hemma med mamma, pappa och Rasmus eftersom pappa fyllde år. Vi åt god mat och drack gott. Efter maten fick jag sådana extrema magsmärtor att jag låg ner på golvet och grät. Fy, bland det värsta jag kännt! riktigt hemskt. Men som tur var hade min underbara pojkvän som höll om mig och tröstade mig. Efter ett tag släppte det lite och idag har jag inte kännt av något vilket är mycket skönt. 
Nu ska jag kolla något avsnitt av något intressant program. puss så länge
Lägg märke till min nya fina tröja jag köpte igår. Aldeles ny i butik dessutom. Tröjan är från Spritit Stores

Körskolan

Då har jag slutat för dagen och sitter på bussen påväg mot körskolan! Efter en timmes körning tänkte jag gå lite i stan och klockan fyra ska jag fika med min saknade Ulla! Ikväll blir det att fira min fina pappa som fyller stort idag! Puss


kvällstid

Nu har jag duschat, ätit och just nu ligger jag i min säng och kollar på tv. Snart kommer mitt hjärta hem. längtar så jag spricker. 

Ny dag

Jag kan redan säga till er nu att när skolan börjat som den gjorde idag så kommer min blogg få lite stryk av det då jag inte har mycket tid i skolan till att blogga på. Därför kommer jag ibland lägga in tidsinställda inlägg och ibland som idag så får jag skriva direkt när jag kommit hem. Svårare än så är det inte och jag hoppas ni inte allt blir för ledsna för detta. 
Kan börja med att säga att imorse när klockan ringde var jag inte LITE trött. fyfan, ville bara ligga kvar i sängen och gosa ner mig i täcket. Men nej, det kunde man inte. låg och drog mig i sängen till klockan var 5 över halv 8 och min buss går klockan 8. Dock har jag bara 3 minuter till bussen så det var ingen jätte brådska. Skolan idag ville jag bara kräkas på. Verkligen super depp att återgå till de byggnaderna. Visst har man saknat en del vänner men självaste skolan var bara skit! 
Nu sitter jag och äter mitt mellanmål bestående av fil och knäckebröd. Ikväll blir det hård träning och efter det kommer min älskling till mig och förgyller min kväll. 


Hjärtats nya tv!!!!!!


Lördagen med Siggebus

Gräslig bild på mig men det får duga så ni inte tror att han bara var en "Rasmusgris" hehe


tillbaka

Sorry, Sorry för den dåliga uppdateringen dessa två dygn! Jag har haft fullt upp och därför ingen tid till att sätta mig ner och skriva. Jag har i allafall hunnit med mycket. 
I lördags passade jag och älsklingen mitt kusin barn, Sigge. Helt otroligt mycket och en helt ny sida av min kärlek fick man se då han var helt strålande med barn, det kan verkligen bli någonting av honom som jag kan ha nytta av ;p hehe. En fin och bra pappa kommer han i alla fall att bli. Sigge är ett och ett halv år gammal och brukar ha svårt att lämna sina föräldrar. Medans denna gången gick det strålande, helt över förväntningarna. Kändes så bra! Idag, söndag har vi varit inne i stan runt om i olika butiker på jackt efter en tv till min pojke. Efter vi varit runt i tre butiker så var den tv:n i den första butiken ändå bäst, så till slut blev det en LG, 50 tum. Snacka om att den var stor. En riktig hemma bio blir det med den igång. 
Så det är de jag sysslat med idag och nu är jag precis hemkommen då jag var tvungen att fixa lite skit plugg tills imorgon då skolhelvetet börjar. Inte alls sugen över huve taget. Kunde lätt ha lov i en, två veckor till. Men jag får glädja mig åt att det bara är 4 veckor kvar till påsklov igen. 
 


Utvilad

Yes, då var man på det igen. Har nu kollar på en film och hunnit med att sova en stund. Snart slutar min älskling jobba och då ska han bara hyra en film och sen kommer han hem och myser med mig. Jag ska verkligen njuta av att jag har en jobbfri helg, så himla skönt. 
 

jag överlevde

Då är jag hemma igen efter att ha kört en lång sträcka på motorväg, kört och handlat med pappa samt varit på systembolaget! Nu sitter jag åter i min säng efter att ha slängt i mig lite lunch. Jag är väldigt trött idag så jag ska nog bara vila nu en stund och sätta på en film innan jag tar tag i lite teoriplugg. puss på er sålänge!
 
Jag och syrran på mammas och pappas bröllop. Så söta

Ny dag, nya möjligheter

Då var det fredag igen, gud vad veckan har gott fort. Mitt sportlov har bara sprungit iväg. Tråkigt! Nu jag jag göra i ordning mig innan jag och pappa ska ta oss ut på motorvägarna för att köra lite. Vi hörs sen, om jag överlevt... nädå, det ska nog gå bra. 
Saknar Frankrike!!!!!

just nu

Ikväll efter träningen har jag inte gjort många knop. Duschat, ätit min ryska youghurt med bär i och sedan bara legat i sängen och små snackat med lite olika människor. Min älskling ringde mig nyss och smidde planer om imorgon då vi planerar att hyra film och bara mysa så som vi kan. En perfekt fredag för min smak. Nu ska jag sätta på en go rulle och sedan sova då jag ska upp klockan halv 10 (tidigt, jag vet) för att jag och pappa ska ut och köra motorvägar imorgon. Så håll er inne ;p 
Godnatt och sov så sött!
Vill ha sommar!!!

Svettig och klar tränad

Då var man klar med träningen för idag. Blev ett tufft gym pass där armar och kondition stog på schemat. Mina armar är så döda nu att jag knappt orkar att skriva på tangentbordet. Men det tyder väl på resultat? förhoppningsvis.. 
Nu ska jag duscha och sen ska jag dricka en kopp te och en knäckemacka, kanske en banan får plats i magen också. 
bild på mig och min underbara Agnes!

REDO

Då var jag redo för träning. Nu ska det pumpas så musklerna värker imorgon. 

mätt och belåten

Då har jag precis ätit en god middag med föräldrarna mina innan jag och mammsen sticker iväg för lite träning. Idag blev det kött, svamp, grönsaker och hallomiost. En fin kombo. Nu är jag laddad för träning! 

seeegt som aldrig förr

Har nu suttit framför datorn och gjort ca 100 körkortsteori frågor, helt slut i hela huvudet. Nu ska jag sätta på en film och dega framför den med pistagenötter som älsklingen hade med sig igår. 
Jag kör en seg laddning inför ett tufft träningspass ikväll. 
 

hemma igen

Då har man varit iväg och kört en timme i stan, gick hur bra som helst faktiskt. Nu sitter jag då återigen framför datorn och ska plugga lite körkortsteori och äta min lunch som består av en knäckemacka med ost på, bacon, oliver och gurka. mums. 

Ny dag

Godmorgon allihopa! 
Idag är det en ny dag med nya möjligheter. Vaknade precis upp ur en jätte konstig dröm, konstig och läskig. Hatar att drömma om läskiga saker. Själv är jag sådan att jag lätt kan börja fantisera om ifall det kommer hända på riktigt. Men nu tänker vi inte mer på det.. 
Min dag ser ut som så att nu ska jag gå ner och äta en god frukost bestående på ryskyoughurt och bär tror jag och kanske en knäckemacka till det. Efter frukosten ska jag göra V mig för återigen idag sätta mig på bussen in till stan då jag ska ta en körlektion. Förmodligen sista körlektionen innan halkan. Spännande. 
Nu ska jag ner och äta frukost som sagt. 
 
xoxo, Magda
En fin bild på mig och min pappa, på mammas och pappas bröllop

you and me, me and you

 
 

home sweet home

Då var man hemma igen efter en heldag tillsammans med kusinen och hennes son. Mycket lek och mys med lillen då han själv ville det. Man har klart starka viljor när man är drygt 1 och ett halvt år. frustationen är på hög nivå för den lille skrutten då han inte kan bli förstådd. 
Nu ligger jag tillsammans med mamma i hennes och pappas säng och kollar på "Mia på Grötö" medans pappa och älsklingen är där nere och kollar på fotboll. 
Så fort älsklingen kommit upp efter fotbollen blir det lite mys och sen blir det läggdags då han ska upp och jobba klockan 6 imorgon, stackare! 
Själv ska man upp klockan 10 då jag ska ta bussen kvart i 11 eftersom jag ska ta en körlektion klockan halv 12. Men den tiden är inte så farlig då man jämför med klockan 6. 
Hoppas ni haft en bra onsdag, för det har jag i allafall haft! 
 
xoxo, Magda
En gammal bild från balen i 9an. Från höger. Kajsa, Jag (brunhårig), Emma och Agnes 

då var man påväg

Då har jag gjort i ordning mig och pluggat en del teori. Så nu är jag klar för avfärd. Tänk vad skönt när man väl har sitt körkort och kan slippa att gå i kylan till bussen, dock tar det bara 5 minuter men bara grejen att slippa behöva stå och vänta och bara känna friheten att kunna ta sig vart man vill när man vill. 
Aja, nog pratat om det. 
 
xoxo, Magda 

Härliga onsdag

Godmorgon gott folk!
Då har jag precis vaknat och ätit min frukost bestående av mannagrynsgröt. Riktigt bra start på dagen då man ska va i full gång. Idag ska jag nämligen åka till min underbara kusin i Helsingborg och umgås med henne och hennes busfrö till son. Ikväll kommer även min älskling till henne efter hans jobb för en god middag innan vi beger oss hem igen. 
Bussen går klockan ett så nu ska jag köra igenom ett antal frågor i körkortsteorin innan jag gör V mig för avfärd. 
 
xoxo, Magda
Mina två hjärtan

min unika vän


Njut varje minut

Efter ett tufft träningspass där magen fick arbeta hårt då jag idag tränade core ball, vilket är mage, rumpa och lår övningar på en pilates boll. Riktigt tufft pass om man gör rätt. Kommer förmodligen kännas i insida lår rejält imorgon bitti. 
 
Väckte min man imorse med en fin frukost på sängen. Vi har annars idag inte gjort många knop. Jag har pluggat en hel del körkortsteori. Då det snart är min tur att ta mitt jäkla körkort som ska ta sådan sjuk tid som jag egentligen inte har tid med. Ska bli skönt när jag väl har det, men fram tills dess är det bara att plugga, plugga och återigen plugga. 
Nu sa jag kolla ett avsnitt av farmen och sedan ska jag sova då jag är mycket trött. Sov så sött så hörs vi imorgon. 
 
xoxo, Magda

startar om på nytt

Jag har nu bestämt mig för att starta upp min blogg igen. Jag var innan på devote.se men tyckte inte om deras system, därför har jag nu bestämt mig för att försöka på nytt. Som det står i min information om mig så tänker jag blogga om mitt liv. Finns det något speciellt som ni vill att jag ska skriva om så är jag öppen för förslag. Jag kan även redan nu säga att jag inte är en person som kommer skriva 10 inlägg om dagen utan jag försöker hinna med det jag kan och så mycket som jag orkar. Jag kommer dock fortfarande ha kvar min tumblr blogg (magdapetronella.tumblr.com) där jag slänger in lite bilder då och då, så glöm ej att gå in och kika där. 

xoxo, Magda
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0