Gårdagen

Dagen och kvällen igår var toppen, men det blev en lång dag, jobbade först klockan 06.00 på morgonen och sen direkt till tivolihuset för att fixa i ordning inför konserterna, städade och kom hem klockan 01.00 och nu sitter jag på jobb igen, snacka om att jag kommer sova hela bussresan till Berlin imorgon.

Kvällen igår var i allafall super då allt gick så bra och rullade på som det skulle, bra musik och bra band bjöd på sig hela kvällen och detta gjorde att vi drog in hela 10.000 kr, vilken var det mål vi ville/skulle sträva efter. Så vi är jätte nöjda och vi fick sån extrem hjälp av så många människor som hjälpte till, all tacksamhet till er! Super!

Nu ska jag fortsätta här på jobb och sen ska jag hem och packa, sova och mysa med älsklingen. Tyvärr är inte min mamma hemma idag så firandet av morsdag får vänta tills nästa helg när jag kommer hem från Berlin. Kanske blir det en sväng hem till farmor. Vi får se.
Hoppas ni får en bra och dag firar era mammor ordentligt, det är dem värda!
Puss


Till solen och värmen

I förra veckan bokade jag och älsklingen en resa tillsammans. Så den 28 juli åker vi till Grekland, Rhodos. Ska bli så underbart att bara få komma iväg med den som jag älskar som mest. Bara han och jag, tillsammans!
Njuta av värmen och varandra, det är min tanke. Kan inget mer än att längta ihjäl mig.


FINA MAMMA OCH PAPPA

Tänkte bara visa er en liten present som jag fick av mina underbara föräldrar igår, två fina ringar.
När vi skulle äta och jag drog ut stolen så låg där ett litet paket och väntade, deras förklaring till detta var för att jag varit så duktig i skolan, med jobb, och även med alla tandproblem jag haft. Man kunde ju knappt hålla tillbaka tårarna, jag blev så glad och mina föräldrar är dem BÄSTA! Loving you.


VACKER VÄN

Jag vill bara skicka en liten hälsning till min underbara vän som jag vet läser min blogg. Kajsa, jag saknar dig så och vill verkligen att du ska komma hem nu, jag saknar våra kvällar tillsammans ute i nyhamnsläge där bara du och jag kunde gå en runda och snacka om allt. Du är lite väl långt bort nu för att bara ta en snabb promenad på 15 minuter. Jag tycker verkligen du varit borta tillräckligt nu. KOM HEM, JAG SAKNAR DIG SÅ!
Jag räknar ner varje dag, nu är det endast 45 dagar tills du kommer hem och vår sommar kommer bli fantastisk. 
PUSS ÄLSKADE VÄN!
 
En vackrare vän vår man leta jävligt länge efter.. 
(snodde den från Kajsas blogg, där hon lagt ut bilder på hennes Prom. Riktigt fin, jag smälter)

SLAPPT

Då sitter jag i sängen efter en lång dag i skolan som egentligen bara skulle vara en timme i morse. Jag kom till skolan, hade matte en timme från klockan halv 9 - halv 10, efter där skulle jag slutat. Men istället höll Emma, Ida och Olivia mig kvar inte bara i en timme utan 6 timmar där vi bara räknade matte, snacka om att jag var slut när jag kom hem. Men jag känner faktiskt att det har hjälpt mig en del inför morgondagens NP i matte som jag fasar en hel del över faktiskt. Men man kan ju faktiskt inte göra mer än bra ifrån sig. Och jag hoppas innerligt att jag har turen på min sida imorgon. 
Nu ska jag läsa igenom några tal och förmodligen få hjälp ev Emma som är så snäll och hjälper mig med det jag inte fattar. Och jag skickar det hon inte fattar, bra när man kan hjälpas åt. 
Snart kommer min älskling till mig, så jag får lite annat att tänka på än en massa tal. 
Sov så gott allesamman. 
PUSS

Välgörenhetskonsert

Nu är det så att jag och två andra kompisar går på Kullagymnasiet och har som individuellt val entreprenörskap där vi har anordnat en välgörenhetskonsert nu på lördag den 25 maj i Höganäs Tivolihus. Om det är så att ni vill ha en grym Majkväll så kom och dela den med oss. En konsert är klockan 16.00 och den andra är klockan 21.00, Alla pengar och intäkter kommer att gå till Ung Cancer, så alla pengar går verkligen till något bra. Så kom förbi och ha en grym kväll tillsammans med oss! 
Stötta vårat projekt!

En bra känsla

Idag är en bra dag, tisdag. Skolan idag var kort då jag endast hade min näst sista mattelektion EVER och min näst sista matte lektion innan vårt matte nationella som äger rum på torsdag, aningen nervös inför det då matte inte är min starka sida i skolan. Vi har även idag haft vår allra sista tyska lektion, och jag ska aldrig i hela mitt liv läsa tyska mer, så otroligt skönt att vara av med den skiten. SÅ SKÖNT! Sista året på gymnasiet kommer vara så bra då verken matte, tyska och filosofi står på schemat, dem absolut tråkigaste ämnena. 
Jag har förövrigt idag bara tagit det lugnt, varit hos tandläkaren där jag nu mera är stammis samt pluggat lite matte (det jag förstod). 
Jag ska nu ikväll hem till min älskling och tillbringa natten med honom. Imorgon är nog den onödigaste dagen ever, jag kommer till skolan halv 9 för att ha matte lektion i en timme sen slutar jag, alltså slutar jag imorgon klockan halv 10! Underbart men man kan tycka att det känns lite segt bara för att gå dit och ha matte. 
Nu kallar maten så nu ska jag äta.. Men vi hörs när vi hörs om jag får tid mellan allt pluggande.. 
PUSS
 
 
SPECIELLA.. I KNOW!

En bra helg

Har haft en otroligt bra helg med mycket skratt och härligt folk. Min fredag spenderade jag med min älskling och slutade med att vi satt nere vid kajkanten tillsammans med oliver för att dela på en flaska vin och några öl. Riktigt trevligt.
Lördagen tillbringade jag och hjärtat uppe i stugan där vi skulle fira Rasmus farmor som fyllt år. Dagen gav vi åt solning då termometern visade 28 grader. Man ska inte klaga men det var i stort sätt vidrigt att ligga och sola en dag som den. Kvällen fortsatte med 8-kamp där jag för en gång skull inte kom sist utan 5a tror jag, av 9 stycken.
Vi åkte hem k hyfsad tid idag då vädret inte var på topp. Så nu ligger jag återigen i min säng och bara tar det lugnt då jag har blivit väldigt förkyld och en hemsk hosta har kommit för att besöka mig vilket inte var något jag önskade just nu!
Kvällen tillbringar jag med min älskling framför tvn då vi ska heja fullt ut på Sverige som spelar hockeyfinal klockan halv 9!
Puss på er


En härlig dag i solen!

Smart som man är tror man ju inte att solen är så stark som den faktiskt är.. Men det fick jag ju bevisat för mig. Fyfan vad ont det göra.
Jag har verkligen lärt mig en läxa idag.

Detta är då min rumpa...


där palmerna bor

Jag har blivit helt kär i låten "där palmerna bor" så jäkla härlig låt. i love it! 
En rätt seg dag i skolan idag då jag gick länge, till skillnad från imorgon då jag bara går till klockan 20 i 10. knappt lönt att gå till skolan men det är ett måste då jag har prov på morgonen. Så resten av dagen imorgon blir till att sola och chilla. 
Ikväll kommer min älskling till mig efter lite plugg inför matte nationella muntliga på fredag. 
Jag längtar så himla mycket tills skolan är över. 

Tidig dag

Det blev en lugn och tidig dag för mig i skolan då jag bara gick till klockan 11. Vi hade två nationella prov imorse i engelska, hör - och läsförståelse. Jag och många andra jag snackade med tyckte att det var mycket svårt, men vi får hoppas på det bästa. Efter detta skulle jag iväg till tandläkaren då jag skulle laga två tänder. Min bedövning har håller på att försvinna så snart ser jag ut som en normal person igen.. 
Jag ska nu läsa igenom mina sidor jag ska kunna inför morgondagens muntliga seminarium som vi har i internationella relationer. Så sjukt tråkigt att jag i princip inte får in någonting i huvudet. 
SNART ÄR SKOLAN ÖVER TACK GODE GUD!!!
 

Vi har varandra

 

tillbaka

återigen förlåt för min dåliga uppdatering. skäms lite då jag faktiskt ser att folk går in här och kollar på bloggen trots att jag inte skrivit något. Jag ska bli bättre, jag lovar! 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
min långa helg har varit så underbar, i fredags var vi ute, alla i klassen som är 18 plus min älskade pojkvän. Hade så grymt kul med mycket dricka, dans, fet musik och sköna människor, en grym kväll med andra ord. Inte lite grymt att gå upp dagen efter för att jobba. Fyfan vad bakis jag var. Jag är en person som aldrig blir bakis typ, skönt är det. Men i lördags, fy tusan, mådde så illa där på jobb att jag trodde att jag skulle spy ett antal gånger. Snyggt om man hade gjort det på jobb liksom, ett hotell också! Men det gick bra och hem kom man vid 1 tiden och då låg fortfarande hjärtat mitt och snarkade för fullt. Fick väcka honom så han fick i sig lite mat och sedan tog vi bara det lugnt. Åkte hem en stund för att skriva en hel del på min samhällsinlämning som skulle vara inlämnad i söndags och sedan åkte jag tillbaka till Höganäs igen för att tillbringa min kväll där med killen som betyder mest för mig. Vi bara mös, käkade skit och letade resor då vi ska ta en vecka i sommar, skönt ska det bli. Jag somnade gott redan vid 10 tiden då jag bara tidigare sovit 5 timmar och eftersom att det var jobb på söndagen igen. Efter jobb stack jag och älsklingen och spelade tennis, riktigt kul och skönt att röra på sig. Tyvärr gjorde jag misstaget att slå vad om 30 minuter massage. förlorade man skulle man ge den andra 30 minuter massage. självklart hade jag inte turen på min sida (trots att jag spelat tennis i hela 3 år) så jag fick bita i det sura äpplet och massera karln min i 30 minuter. Kvällen igår var också lugn då vi bara kollade mästarnas mästare och tog det lugnt. Jag somade gott i hans famn där jag känner mig som tryggast. 
 
Dagen idag har varit toppen. Kunde äntligen bocka av Engelska nationella prov muntligt som jag genomförde idag med Hanna som gick hyfsat bra faktiskt då vår lärare fick stoppa oss efter att tiden gått ut då vi pratade lite för länge. Hellre att det är på den sidan än att man skulle få en massa tysta minuter. 
Vi bockade även av ett möte vi skulle ha med lokaltidningen om vårat projekt vi ska ha i Maj, en välgörenhetskonsert med olika band som jag kommer lägga ut senare också och informera er om så ni kan komma och få en toppen maj-kväll. Blev även fotade, så det kommer nog ni flesta se i lokaltidningen om någon vecka. 
Nu ska jag faktiskt kolla lets dance som jag missade i fredags då jag umgick med mina vänner. Tyvärr vet jag redan vem som åkte ut men det är alltid kul att kolla ändå. Om jag hade fått chansen skulle jag lätt varit med i lets dance, verkar så galet roligt. Efter det måste jag tyvärr läsa en del i min internationella relationer bok då jag har muntligt seminarium på onsdag. 
Nu har jag skrivit av mig en del.. Så nu får det räcka. 
PUSSPÅER!!!
 
Bilder från fredagkvällen... titta och njut.. Vissa är dock fruktansvärt hemska (på mig)... 
 
Du har alltid varit så jäkla snygg min vän.... 

Långhelg

Då var det typ helg nu då. Så himla skönt. Så min kväll spenderar jag hemma och bara myser med min familj och min älskling som kommer hit efter hans träning. Imorgon blir nog också en redig slappedag, fast med tjejmys hos en tjej i klassen på kvällskvisten. Men det kan behövas det också. Ska försöka skriva klart min samhällsuppsats som ska vara inskickad på söndag klockan 23.59. Men det ska nog gå bra. 
Nu ska jag kolla på något trevligt tv program. 
PUSS på er. 
FINA MAMMA OCH JAG!

Efter några timmar i solen ... AJ


Tisdag

sorry för min dåliga uppdatering. Jag har haft så mycket att tänka på nu de sista veckorna i skolan samt har jag prioriterat att vara ute i detta fina väder. Skolan idag har varit lugn då det dagen bara innehöll tre lektioner. När jag kom hem vid 2 tiden la jag mig direkt ute och sola och bilder på mitt resultat efter det kommer jag lägga in senare, blev en aning röd. Kanske inte så bra att ligga så länge nu till en början, men man är trots allt efterklok. 
 
Jag ska även säga grattis till min fina vän Hilda som jag känt i 18 år idag. Min barndomsvän. Grattis så himla mycket till dig. 

Underbar helg

Jag har haft världens bäst helg.
Fredagen bestod av en otroligt bra utgång med min fina vän Olivia, vi dansade och sjöng och hade det underbart fram inpå natten. Somnade gott bredvid älsklingen min vid halv 5-5 tiden. Dagen därpå gick jag upp i hyfsad tid för att göra mig i ordning inför konfirmation som jag skulle på. Amanda (Rasmus lillasyster) konformerade sig igår, så himla fint och mysigt!
Lördagen blev även en sen kväll så jag och älskling somnade i hans säng kring 3 tiden.
Min söndag har bara varit lugn då vi vaknade kring 12 tiden och efter det har vi bara tagit det lugnt, tagit en promenad och ätit gott. Nu ska vi åka hem till mig och sova där! Hoppas ni får en bra söndag'
Puss

https://cdn1.cdnme.se/4084378/6-3/pic_518694b89606ee095506cf0e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4084378/6-3/pic_518694b89606ee095506cf0e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4084378/6-3/pic_518694e19606ee095b31f37a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4084378/6-3/pic_518694e1ddf2b30da961ecb3.jpg" class="image">


VÅR

Gud vilken underbar dag det har varit. direkt när jag kommit hem satte jag mig ute i solstolen och sola en timme, väldigt skönt när det är vindstilla.
Snart kommer Olivia till mig då det blir en massa förberedelser inför kvällens utgång!
Imorgon blir det konfirmation, himla mysigt!


Min vän

Min fina vän är hemma efter tio månader i Australien. 
En gammal bild men den visar fantastiska minnen. loving you

2 maj

Idag är det 2 Maj och gud vad tiden går, jag börjar bli lite rädd över att tiden går så himla fort. Snart är det sommarlov och snart går vi i 3an, sista året på gymnasiet, SJUKT!
 
Dagen idag har i allafall bjudit på ett nationellt prov i engelska, där writing stod på schemat, gick hyfsat bra tycker jag förutom att jag är lite osäker på hur många ord jag skrev, det skulle vara minst 300 och max 600. Men ja, vi hoppas att dem inte är så petiga. Efter provet hade vi en lång håla innan nästa lektion började. Sitter nu hemma och har precis fått i mig mat då jag ska iväg och träna om någon timme. 
Ikväll är det lets dance.. YAY! 
Min kväll är räddad!!! 
 
Nu ska jag fortsätta läsa igenom lite matte eftersom vi har ett matteprov imorgon i statestik som är så himla tråkigt, men snart kan jag glädja mig åt att jag inte har mer matte då jag inte valt till det i 3an. så himla skönt!

Min underbara Valborg


RSS 2.0